Ystävät huolissaan riutuvasta Tom Cruisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Ystävät huolissaan riutuvasta Tom Cruisesta

Ystävät pelkäävät, että kolmatta avioeroaan läpikäyvä Tom Cruise ajaa itsensä loppuun.

Tom Cruise on laihtunut eron jälkeen.

3.9.2012 10:22

Näyttelijä Tom Cruisen maailma mullistui kesäkuussa, kun hänen vaimonsa, näyttelijä Katie Holmes kertoi hakevansa eroa viiden avioliittovuoden jälkeen. Cruise myönsi tiedottajan välityksellä olevansa syvästi pahoillaan Holmesin päätöksestä, mutta julkisuuteen antamiensa harvojen kommenttien perusteella mies tuntui pärjäävän olosuhteisiin nähden varsin hyvin. Kuvat viime ajoilta kertovat kuitenkin toisenlaista tarinaa. Brittilehti Daily Mailin mukaan riutuva näyttelijä on laihtunut vain muutamassa viikossa peräti 6,5 kiloa.

Vielä 10. heinäkuuta Oblivion-elokuvan ensi-illassa 50-vuotias Cruise oli selvästi tuhdimmassa kunnossa kuin kolme viikkoa myöhemmin otetuissa kuvissa.

Tomin ystävät ja perhe ovat kehottaneet häntä pitämään taukoa, mutta hän on vain viitannut kintaalla heidän huolelleen, lähde kertoo brittiläiselle Grazia-lehdelle.

Kolmatta avioeroaan läpikäyvä Cruise uppoutuu työhön eikä välitä huolestuneiden perheenjäsenten kehotuksista ottaa hieman rauhallisemmin. Lähipiirin mukaan näyttelijä on ottanut riskin katkaisemalla välit monen kanssa. - Hän kieltäytyy ottamasta rauhallisemmin ja yrittää sotilaallisesti mennä eteenpäin. Hän ei kuntoile samalla tavalla kuin aiemmin eikä tunnu syövän tarpeeksi. Vaatteet vain roikkuvat hänen päällään, Grazian lähde jatkaa. Huffington Postin mukaan pariskunnan ero tuli viralliseksi maanantaina. Vielä kesäkuussa spekuloitiin selvittelyn kestävän useita kuukausia, mutta yhteisen Suri-tyttären vuoksi ex-pari yrittää pitää välit hyvänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?