Vanessa-Maen uskomaton elämänmuutos - kuinka käy Sotshin olympialaisissa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Vanessa-Maen uskomaton elämänmuutos - kuinka käy Sotshin olympialaisissa?

Viulisti Vanessa-Mae, 33, on ryhtynyt laskettelemaan.

31.8.2012 19:31

Jo 12-vuotiaana maailmankuuluksi viulunsoiton taitojensa ansiosta tullut Vanessa-Mae kertoi Hello-lehdelle, että hän edustaa Sotshin olympialaisissa 2014 Thaimaata. Vanessa-Mae voi edustaa Thaimaata, sillä se on hänen isänsä kotimaa.

- Ryhdyin harjoittelemaan tänä kesänä. Karsinnat alkavat heinäkuussa 2013 ja kestävät tammikuuhun 2014. Nyt on siis aika alkaa harjoitella laskettelua oikein tosisssaan, hän kertoi lehdelle.

Vanessa-Mae sanoi saaneensa kimmokkeen Lontoon tämän kesän olympialaisista.

- Olen valmis haasteeseen. Ystävieni ja perheeni reaktiot ovat olleet sekavat. Jotkut ovat pitäneet minua hulluna. Mutta nähdessään minun todella harjoittelevan he kunnioittavat päämäärääni, Vanessa-Mae kertoi.

Vanessa asuu Sveitsin Zermatissa, jossa hän nyt myös harjoittelee yhdessä elämänkumppaninsa Lionel Catelanin kanssa.

- Hän tukee minua. Minulla on oma valmentaja, mutta Lionel osallistuu joskus harjoitteluun kanssani, Vanessa paljasti lehdelle.

Singaporessa syntyneen Vanessan elämään on kuulunut hiihto ja laskettelu jo vuosia. Hän on kertonut ryhtyneensä lasketelemaan 14-vuotiaana.

Vanessa Mae muutti Singaporesta Englantiin neljävuotiaana äitinsä Pamela Tanin ja isäpuolensa Graham Nicholsonin kanssa. Hieman yli kaksikymppisenä hän ryhtyi viettämään aikaansa entistä enemmän lumisilla rinteillä, ja kolme vuotta sitten hän muutti Zermatiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?