Miksi huomenna kannattaa harrastaa seksiä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Miksi huomenna kannattaa harrastaa seksiä?

Brittilehti Sun listasi parhaita viikonpäiviä erinäisten asioiden tekemiseen.

29.8.2012 18:39 | Päivitetty 29.8.2012 20:26

Lehden mukaan seksin harrastamiselle sopivin viikonpäivä on torstai, ja vieläpä erityisesti torstaiaamu.

Väitteen perustana on London School of Economicsin tutkimus, jonka mukaan sukupuolihormoneja stimuloivat kehon kortisolitasot ovat korkeimmillaan juuri silloin.

Myös muille asioille löytyy parhaat mahdolliset päivät. Tässä esimerkkejä aktiviteeteista, joita ei kannata tehdä milloin tahansa:

Maanantai Jos aiot ostaa kameran, tee se maanantaina. Myyntitilastojen mukaan maanantaisin on internetissä eniten kameroiden alennusmyyntejä. Myyjät houkuttelevat asiakkaita sivuilleen alentamalla erityisesti kameroiden hintoja maanantaisin.

Tiistai Jos suunnittelet pitäväsi kesäisiä grillijuhlia pihalla, harkitse ajankohdaksi tiistaita. Säätieteilijöiden mukaan sää on useimmiten pilvinen perjantai-iltapäivästä sunnuntaihin.

Keskiviikko Keskiviikko on paras ostospäivä. Se on nimittäin myös viikon hiljaisin päivä supermarketeissa.

Lisää rahaa shoppailuun saa pyytämällä palkankorotusta, mikä kannattaa myös tehdä keskiviikkona. Näin vastasivat johtajat rekrytointifirma Office Angelsin kyselyssä.

Perjantai Lopeta tupakanpoltto perjantaina. Tutkijoiden mukaan tahdonvoima on suurimmillaan viikonloppuisin.

Perjantaina kannattaa myös laittaa koti myyntiin. Amerikkalainen kiinteistönvälitysfirma tutki 21 kuukauden aikana 1,2 miljoonaa myynti-ilmoitusta ja havaitsi, että perjantaina myyntiin ilmoitetut asunnot kävivät parhaiten kaupaksi.

Sunnuntai Jos myyt tavaraa verkkokaupassa, laita kaupan sulkeutumispäiväksi sunnuntai. Verkkomyyjät tekevät yleensä parhaat kauppansa, jos viimeinen myyntipäivä on yleinen vapaapäivä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?