Päivän tv-valinta: Hans Välimäki kokkaa Erja Häkkiselle Monacossa - palohälytys! - Viihde - Ilta-Sanomat

Päivän tv-valinta: Hans Välimäki kokkaa Erja Häkkiselle Monacossa - palohälytys!

Tänään kannattaa katsoa Hansin matkassa MTV3-kanavalta klo 20.05!

Hansin matkassa tänään Maikkarilla (kuva MTV3).­

28.8.2012 16:51

Suomen tunnetuin kokki Hans Välimäki on saanut viikonloppupuhteiksi mojovaa tehtävää, kun hän on kulkenut tunnettujen suomalaisten perässä maailmalla.

Aloitusjaksossa hän on pariinkin kertaan ihanaksi luonnehtimansa Erja Häkkisen luona Monacossa. Ohjelman päättää Hansin loihtima illallinen Erjan ystäville. Ruoan teon tohinassa pärähtää palohälytinkin soimaan ex-formulavaimon huvilalla Ranskan puolella.

Sarja on eräänlainen kevytsuolattu ja kupliva matkakirja. Se on selkeästi matkaohjelma, johon on ympätty yksi ulkosuomalainen ja ruokaa mukaan.

Ohjelma eroaa TV1:n Jaakko ja maailmanvalloittajista siinä, että asukkaiden elämään ei sukelleta niin syvästi. Erja tosin esittelee 16 vuotta asuinpaikkanaan ollutta Monacoa, kahvilaa, ravintolaa, työpaikkaansa, palatsin aluetta, toria ja kauppahallia. - Jotta pääsee monacolaiseksi, tilillä pitää olla 500000 rahaa, eikä saa olla rikosrekisteriä, Erja opastaa Hansia. Lupaavia urheilijoita koutsaava Erja pistää Hansin myös nyrkkeilyotteluun liikekumppaninsa, ruhtinaan henkivartijan kanssa. Ennen Erjan tapaamista Hans piipahtaa Mougins-kylässä, jolla on eniten Michelin-tähditettyjä ravintoloita suhteessa väkilukuun. Tuossa Pablo Picassonkin kuolinkylässä on mukava käydä ruudun välityksellä. Seuraavassa jaksossa mennään jo merten taakse Amerikkaan, jossa pöytä katetaan Teemu ja Sirpa Selänteen kotona. Ainakin näin ensihätään se kuulostaa mielenkiintoisemmalta vierailupaikalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?