Salkkareiden Pete Latun kakkostyö: maanviljelijä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkareiden Pete Latun kakkostyö: maanviljelijä!

MTV3:n suosittuun Salatut elämät -sarjaan palannut näyttelijä Pete Lattu pyörittää vapaa-ajallaan vaimonsa kanssa pientilaa.

Pete Lattu on elättänyt itsensä ja perheensä freelancer-näyttelijän töillä, mutta pyörittää myös pientilaa yhdessä vaimonsa kanssa.­

29.8.2012 8:38

Aina kun Salatut elämät -sarjan kuvaukset ja kelit antavat myöten, Pete Lattu suuntaa perheineen maatilalleen Puumalaan.

- Lunastimme pari vuotta sitten vaimoni äidin puoleisen perintötilan. Se on vanha pientila, jota laitamme kuntoon ja yritämme ottaa yhä enemmän viljelyyn.

- Nyt siellä on kohtuullisen pieni perunamaa ja kasvihuone: tomaattia, munakoisoa, paprikaa, kaalia, porkkanaa ja palsternakkaa. Semmoista pientä keittiöpuutarhaa toistaiseksi, mutta haaveena olisi saada tilan omavaraisuusastetta nostettua. Meidän piti jo tänä vuonna saada tilalle lampaita, mutta se ei sitten onnistunutkaan, Pete kertoo.

Nyt syksyllä edessä on perunannostoa. Suunnitelmissa on myös kunnostaa vanhaa hirsirakennusta, ja perustaa paikalle vielä omenatarhakin.

- On näyttelijälle hyvin harvinainen mahdollisuus olla oikeassa työsuhteessa, jossa on järkevät työajat. Siten jää aikaa sille normaalillekin elämälle, hän kehuu.

Lue uudesta IS Tv-lehdestä lisää siitä, kuinka Pete teki paluun Salkkareihin - ja miten asian salailu onnistui.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?