Henna Peltonen ja Sofia suuttuivat: Meistä tehtiin bimboja!

Julkaistu:

Supermarjo ja tytöt -sarjan ensimmäisen kauden tähdet Henna Peltonen ja Lamourettes-tanssiryhmässä vaikuttava Sofia Mäkinen ovat järkyttyneitä siitä, millaisen kuvan ohjelma heistä antoi.

Laulaja Tauski Peltosen vaimo Henna Peltonen nähtiin Supermarjo ja tytöt -ohjelmassa, jossa seurattiin yrittäjä Marjo Niittyviidan, hänen perheensä ja alaistensa elämää. Muun muassa Lamourettes-tanssiryhmää seuranneen sarjan lopussa Lamourettesista eronnut Henna kertoo nyt, kuinka hänen mukaansa ohjelma vääristi häntä ihmisenä.

- Tuotanto teki minusta ja Sofiasta kaksi bimboa. Meistä tekemällä tehtiin kunnon pinnallisia pissiksiä. Harmittaa, ettei katsojien annettu nähdä ketä oikeasti olemme, ei päästetty pintaa syvemmälle. Annettiin tarkoituksella käsitys että meille ei merkitse muu kuin ulkonäkö, Henna tilittää.

Hennan mukaan ohjelman tuotantotiimi vaati heiltä draamaa.

- Jos sitä ei saatu, sitä tehtiin väkisin – viimeistään leikkauspöydällä. Teki pahaa katsoa, kuinka lauseitani jätettiin vajaiksi tai leikeltiin eri tilanteissa sanomia kommenttejani täysin eri tilanteisiin liitettynä. Ohjelman piti olla realityä, mutta tosiasiassa kaikki jaksot olivat enemmän tai vähemmän käsikirjoitettuja, Henna sanoo.

Henna kertoo tunnistaneensa itsensä vain yhdestä jaksosta, jossa hän tapasi velipuolensa ja kertoi vaikeista lähtökohdistaan: vanhempien alkoholismista, perheväkivallasta ja lapsuudestaan, jota varjosti jatkuva pelko.

Viimeisimmillään raskaana oleva ja yhden lapsen äiti Henna sanoo, ettei Supermarjo ja tytöt ole hänen mielestään lasten ohjelma.

- Olenkin ollut kauhuissani, kun nuoret tytöt lähestyvät minua kaupungilla ja Facebookissa kertoen katsovansa ohjelmaa, ja minä olen heidän idolinsa! Henna, joka sarjassa esiintyy, on täysin tekemällä tehty pinnallinen hahmo.

Henna on kuitenkin onnellinen, että hänen läheisensä ja ystävänsä tuntevat todellisen Hennan.

- Toisin kuin sarjassa annetaan ymmärtää, nautin kotona olosta, ruuanlaitosta, leipomisesta ja olen siivousfriikki, joka ei voi sietää pölyä eikä sotkua. Käyn tyttäreni kanssa marjastamassa ja nautin yksinkertaisista arkisista asioista ja nautin syvällisistä keskusteluista. Harmittaa, ettei tätä Hennaa näytetty sarjassa vaan minusta tehtiin ihan oma fiktiivinen hahmo, Henna harmittelee.

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt