HS: Suomalaissäveltäjä paiski töitä - ei muista keväästä mitään - Viihde - Ilta-Sanomat

HS: Suomalaissäveltäjä paiski töitä - ei muista keväästä mitään

Ultra Bra -yhtyeestä tuttu Kerkko Koskinen kertoo lauantain Helsingin Sanomissa, kuinka intensiivisesti keskittyy sävellystyöhönsä.

25.8.2012 16:17

Uutta Kerkko Koskinen Kollektiivi -kokoonpanoa luotsaava Kerkko Koskinen omistaa elämänsä yhdelle asialle - säveltämiselle.

Helsingin Sanomien mukaan Koskinen ei muista viime keväästä mitään, sillä hän käytti kaiken aikansa ja energiansa Kollektiivin biisien tekoon.

- En mä hirveästi käynyt missään. Elän aika erakkomaisesti, mutta en mitenkään täysin erakkona. Sitten kun mä meen, se tapahtuu lyhyellä varoitusajalla, hän sanoo lehdessä.

Hän ei koe kuitenkaan tehneensä musiikin vuoksi kummoisempia uhrauksia.

- Onhan mulla siis kaksi avioliittoa takana, se on fakta. En sitten tiedä, onko se maailman poikkeavinta. Ystävyyssuhteita ei ole mainittavimmin mennyt poikki. Kaverit osaavat sietää minua tällaisena kuin olen, Koskinen avautuu.

Kekko Koskinen Kollektiivissa on solisteina PMMP:n Paula Vesala, Manna sekä Ultra Brassakin vaikuttanut Vuokko Hovatta. Solistit nousevat yhdessä Koskisen ja kuusikymmenhenkisen orkesterin kanssa ensimmäistä kertaa lavalle Helsingin Juhlaviikoilla 30.8. Konsertti on loppuunmyyty.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?