Ville Pusa Moulin Rougen tähtenä - katso video

rac

Julkaistu:

Vuonna 1889 rakennettu kabaree huikeine esityksineen on näet kutkattanut erityisesti herrojen mielikuvitusta toistasataa vuotta, ja sen houkuttimista onkin tehty lukuisia elokuvia.
Ensi viikolla Moulin Rouge herää henkiin Tampereen Musiikkiteatteri Palatsissa ensi-iltansa saavan uuden musikaalin merkeissä.

Moulin Rouge - maailman suurin rakkaustarina -musikaali hakee innoituksensa sekä aidosta kabaree-teatterista että samannimisestä elokuvasta, mutta on kuitenkin oma, itsenäinen kokonaisuutensa. Uusiakin elementtejä sisältävä tarina tutkii aikansa naiskuvaa ja Moulin Rougen kurtisaanien elämää, mutta rakentaa päähenkilöidensä ympärille myös suuren rakkaustarinan.

Musikaalilla on erikoislaatuisesti paitsi kaksi ohjaajaa ja kaksi eri näyttelijää esittämässä samaa päähenkilöä. Ohjaajina toimivat Petri Lairikko ja Sami Uotila, jälkimmäisen jakaessa säveltäjä Christianin roolin näyttelijä ja säveltäjä Ville Pusan kanssa.

Pusa ja Uotila esittävät Christiania vuoronperään, sillä kumpikaan ei asu Tampereella. Näin kaksikolle jää aikaa myös perhe-elämään.

Muita rooleja musikaalissa esittävät muun muassa Laura Virtala, Sari Ann Moilanen, Kimmo Blom ja Ninni Martikainen.

Musikaalin ensi-ilta järjestetään 29.8.2012.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt