Nämä kohukuvat käräyttivät Kristen Stewartin salasuhteen – vain IS:ssa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Nämä kohukuvat käräyttivät Kristen Stewartin salasuhteen – vain IS:ssa!

IS esittelee ensimmäisenä suomalaislehtenä kuvat, jotka johtivat unelmapari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin eroon heinäkuun lopulla.

Kahden lapsen isä Rupert Sanders ei malttanut pitää sormiaan erossa 19 vuotta nuoremmasta Kristen Stewartista Pacific View Trail -nimisessä paikassa Hollywoodin liepeillä. ­

8.8.2012 7:00

Kuvat paljastivat Pattinsonille ja koko maailmalle, että Stewartilla, 22, ja naimisissa olevalla Rupert Sandersilla, 41, oli suhde.

US Weekly –lehden kuvaaja nappasi kiihkeät salakuvat parin intohimoisesta kohtaamisesta 17. heinäkuuta. Stewart ja Sanders kuvattiin yhdessä Hollywoodin liepeillä syrjäisellä parkkipaikalla. Kuvissa Stewart kuhertelee Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan kanssa intohimoisesti sekä auton takapenkillä että ulkona puiden varjossa.

Kuvat ottaneen paparazzin mukaan kaksikko suuteli tummassa Mini Cooperissa noin 20 minuutin ajan.

- Näytti siltä, etteivät he saaneet tarpeekseen toisistaan, kuvaaja kertoi.

Stewart ajoi Sandersin tapaamisen jälkeen kotiin ja pudotti miehen kyydistä muutaman korttelin päässä Sandersin ja tämän vaimon kotitalosta.

Stewart ja Pattinson nähtiin viimeisen kerran yhdessä viisi päivää myöhemmin Teen Choice Awards –gaalassa, jossa he flirttailivat toisilleen avoimesti.

US Weekly julkaisi intohimoa tihkuvat salakuvat 24. heinäkuuta lehdessään. Kristen Stewart myönsi suhteen ja esitti julkisen anteeksipyynnön poikaystävälleen Robert Pattinsonille.

- Olen syvästi pahoillani läheisilleni aiheuttamastani surusta ja nöyryytyksestä. Tämä hetken hairahdus on vaarantanut elämäni tärkeimmän asian, ja satuttanut ihmistä, jota rakastan ja arvostan suuresti. Rob, rakastan häntä, rakastan häntä, olen hyvin pahoillani, Stewart kertoi.

Myös kahden lapsen isä Rupert Sanders lähetti kuvien julkitulon jälkeen julkisen anteeksipyynnön perheelleen.

- Olen täysin järkyttynyt tuskasta, jonka olen aiheuttanut perheelleni. Kaunis vaimoni ja lapseni ovat kaikki, mitä minulla on. Rakastan heitä koko sydämestäni. Rukoilen, että pääsemme tästä yhdessä yli, Sanders kirjoitti.

Rupert Sanders ja tämän vaimo, Liberty Ross, 33, eivät ole tavanneet toisiaan kohukuvien jälkeen.

Petetty Pattinsonkaan ei ole lämmennyt Stewartin anteeksipyynnölle. Hän on ilmoittanut, ettei halua olla enää missään tekemisissä tämän kanssa.

Sanders ja Stewart hellivät toisiaan puiden varjossa.­

US Weeklyn kuvat pariskunnan kohtaamisesta tulivat järkytyksenä niin Stewartille ja Sandersille kuin heidän puolisoilleenkin.­

Kuvat ottaneen paparazzin mukaan kaksikko suuteli kiihkeästi Mini Cooperissa 20 minuutin ajan.­

- Kristen istui selkä ikkunaan ja mies suuteli hänen koko kroppaansa, valokuvaaja kertoi.­

Sandersin ja Stewartin kuhertelupaikalta on näkymä Hollywood-kyltille.­

Stewart kyyditsi Sandersin tapaamisen jälkeen muutaman korttelin päähän tämän kodista. Miehellä oli vihkisormus sormessa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?