Joona Jalkanen sairaalaan vatsakipujen takia - Viihde - Ilta-Sanomat

Outo sairaus piinaa Joona Jalkasta

Kari Tapion poika Joona Jalkanen kiidätettiin sairaalaan kovien vatsakipujen takia.

Joona Jalkanen uskoo stressillä olleen tekemistä vatsakipujen kanssa.­

26.7.2012 12:26

Edesmenneen muusikon Kari Tapion manageripoika Joona Jalkanen joutui heinäkuun alussa sairaalaan vakavien vatsavaivojen vuoksi. Mies pyörtyi kotonaan, mutta onnistui seuraavana aamuna kutsumaan apua.

- Soitin seuraavana aamuna äidilleni, ja hän soitti ambulanssin. Oli kamalaa, kun en tiennyt, mistä kivut tulivat, Jalkanen kertoo IS:lle.

Lääkärit epäilevät vatsakipujen johtuneen suolitukoksesta, mutta varmuus saadaan vasta myöhemmin syksyllä lopputähystyksen yhteydessä. Jalkanen on varma, että pää ja vatsa ovat yhteydessä toisiinsa, ja hän epäilee kovan stressin olleen yksi sairauden aiheuttajista.

- Kyllähän se pistää miettimään, kun lähtee jalat totaalisesti alta. Nyt täytyy vain rauhoittua ja siivota elämästä kaikki keskeneräiset asiat pois.

Kaksi viime vuotta ovat olleet rankkoja ja stressaavia. Kari Tapion äkillinen kuolema joulukuussa 2010 oli kova paikka koko perheelle.

Kesäkuun puolivälissä Jalkanen tuomittiin sakkorangaistukseen huumausainerikoksesta, minkä seurauksena hän oli useita kuukausia suurennuslasin alla. Isänsä managerina aiemmin toiminut mies kertoi tuolloin, että kielteinen julkisuus on tehnyt hallaa hänen töilleen keikkamyyjänä.

- Fiilis on nyt ihan hyvä. Asia on loppuun käsitelty ja mennään eteenpäin, Joona Jalkanen kommentoi nyt, reilu kuukausi tuomion jälkeen.

Jalkanen on juuri lopettanut lääkityksen, jonka lääkäri määräsi hänelle vaivoihin. Kivut ovat helpottaneet, mutta tapaus sai miehen pysähtymään ja vakavasti harkitsemaan totaalista elämäntaparemonttia. Sinkkuna elelevä mies sanoo, että kun ei naista ole, äiti on se, joka latelee tästä lähtien säännöt.

Jalkanen on avoimesti kertonut sairaskohtaukseen kuolleen isänsä alkoholiongelmasta mutta vakuuttaa, ettei itse ole lähtenyt samalle tielle.

- En ole koskaan ollut viinaan menevä, eikä siitä ole muodostunut ongelmaa. Näin sitä pikkupoikana aivan tarpeeksi.

Jalkasen sairastelusta kertoi ensimmäisenä Ilona-lehti.

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?