Iltalehti: Lordin Awa paljastaa syyn eroon

Julkaistu:

Lordin pitkäaikainen kosketinsoittaja Awa jättää yhtyeen. Iltalehti kertoo, mikä on yllättävän eron taustalla.
Awa kertoi eilen jättävänsä yhtyeen ja soittavansa viimeisen Lordissa Rovaniemen Simerockissa 11. elokuuta.

- Soittaminen Lordin riveissä on ollut uskomattoman hieno kokemus, selkeästi parhaita ajanjaksoja elämässäni. Olen aina pitänyt kovasti Lordista, sen musiikista ja imagosta ja tulen varmasti tulevaisuudessakin seuraamaan tiiviisti bändin toimintaa, kertoi Awa.

- Lordi-poppoo oli ja tulee aina olemaan minulle kuin toinen perhe ja tulen kovasti ikävöimään bändiä ja fanejamme. Seitsemän vuotta yhtyeen riveissä on kuitenkin myös ollut henkisesti ja fyysisesti erittäin vaativaa ja sitovaa. Lordin kaltaisessa bändissä on oltava mukana sataprosenttisesti. Jos siihen ei enää kykene, on osattava päästää irti ja antaa tilaa uudelle.

Awan takana oleva Leena Peisa, 33, paljastaa Iltalehdelle inspiraationsa Lordissa soittamiseen loppuneen. Lehti kertoo rakkauden italialaismieheen näytelleen suurta roolia päätöksessä.

- Seitsemän vuotta olin mukana. Tapasin nykyisen poikaystäväni Cosimon Ateenan viisuvoiton jälkeen vuona 2006 Euroopan-kiertueella, jolla hän soitti Lordin lämppäribändissä. Se oli aluksi ystävyyttä, mutta nyt jo rakkautta.

Peisa asuu suurimman osan vuodesta Italian Anconassa.

Hän muistelee aikaa Lordissa upeana.

Haittapuoliakin oli maskibändissä soittamisesta.

- Silmäni ärtyivät jatkuvasti piilolasien käytöstä ja hiostava naamio aiheutti ihottumaa. Muistelen aikaa upeana jaksona. Tapasin monia maailmantähtiä, kuten Metallican soittajia ja Musen jäseniä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt