Mariah Careysta American idol -tuomari - Viihde - Ilta-Sanomat

Mariah Careysta American idol -tuomari

Upeaääninen popdiiva Marian Carey on kiinnitetty tuomaroimaan seuraava American Idol -kautta.

Tuleva Idol-tuomari Mariah Carey konsertoi kesäkuun alussa Monacossa.­

24.7.2012 20:17

Carey vahvisti Los Angeles Timesin mukaan maanantaina, että viikkoja velloneet huhut ovat totta ja että hän liittyy ensi kaudella American Idol -kykykisan tuomaristoon.

- Jee, olen niin innoissani Idol-pestistä, Carey oli kommentoinut.

Lehden mukaan Careyn liittyminen tuomaristoon ohjelman 12. kaudelle tuo kykyohjelmalle sen pitkään kaipaamaa uskottavuutta: koskaan aiemmin kun Idolin tuomaristossa ei LA Timesin mukaan ole ollut yhtäkään laulutaidoistaan arvostettua laulajaa.

Careyn ansiolista peittoaa mennen tullen myös muiden Yhdysvalloissa käynnissä olevien kykyohjelmien tuomarit, mukaan lukien The Voice of USA:n Christina Aguileran ja X Factorissa ensi syksynä debytoivan Britney Spearsin.

Carey on 22-vuotisen uransa aikana yltänyt peräti 18 kertaa ykköseksi Billboartd Hot 100 -listalla. 63 miljoonalla myydyllä albumillaan hän on USA:n kolmanneksi eniten myyvä naisartisti.

American Idolista on vuosien varrella ponnistanut maailman maineeseen mm. Kelly Clarkson ensimmäisellä kaudella ja myöhemmin Carrie Underwood, Chris Daughtry, Fantasia, Jennifer Hudson - joka on voittanut jo Oscarinkin - sekä "suomalaisten vävypoika" Adam Lambert.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?