Suomalaisjulkkiksilla erobuumi: 10 eroa 7 kuukaudessa

Julkaistu:

Poikkeuksellisen moni julkisuudesta tuttu suomalaispariskunta on päätynyt eroon kuluneen vuoden aikana.
Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg ja hänen miehensä Niklas Sohlberg hakivat yhdessä avioeroa heinäkuun alussa lähes seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Heillä on kaksi tytärtä.


Pirjo ja Antero Mertarannan yhteiselämä tuli päätökseen tänä kesänä, kun Pirjo Mertaranta haki eroa suosikkikommentaattorista. Heillä on kolme poikaa.


Radiojuontaja Annika Metsäketo purki kihlauksensa miesystävänsä
Jarnon kanssa alkukesästä. Vuosi sitten kihlautunut Metsäketo kertoi, ettei eroon liittynyt draamaa, suhde ei vain tuntunut oikealta.

Ympäristöministeri Ville Niinistö erosi ruotsalaisesta poliitikkovaimostaan
Maria Wetterstrandista kesäkuussa. Vuodesta 2004 asti naimisissa olleella pariskunnalla on liitosta kaksi lasta.

Laulaja Martina Aitolehden ja hänen tulevan lapsensa isän
Stefanin viime vuoden alussa alkanut seurustelu päättyi tänä kesänä. Aitolehden mukaan järjestelyjä tulevan lapsen suhteen ei ole vielä tehty.

Juontaja Janne Kataja ja hänen vaimonsa Ulla jättivät yhteisen erohakemuksen toukokuussa neljän avioliittovuoden jälkeen. Kaksilapsisen perheen elämää on varjostanut heidän kotitalostaan paljastunut homehelvetti.

Malli Anni Uusivirta ja hänen arabipoikaystävänsä Mohamed päättivät neljä vuotta kestäneen suhteensa kesällä. Uusivirran mukaan taustalla olivat muun muassa kulttuurierot.


Näyttelijä Susanna Indrénin nelivuotinen suhde yrittäjä
Tomi Kantoon päättyi alkuvuonna, kun Kanto muutti pois pariskunnan kotoa. Heillä on 2,5-vuotias poika, joka asuu äitinsä kanssa.


Finlandia-palkittu kirjailija Kjell Westö erosi vaimostaan
Jenny Westergårdista 25 avioliittovuoden jälkeen. Heillä on liitostaan kaksi aikuista poikaa. Westö muutti pois parin yhteisestä kodista helmikuussa.

Malli Mirella Koullias ja jääkiekkoilija Ossi Väänänen avioituivat viime kesänä, mutta kahdeksan vuotta kestänyt suhde päättyi tänä keväänä. Kaukosuhteessa eläneen parin arki ei Koulliaksen mukaan enää toiminut Väänäsen palattua Suomeen.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt