Yksityisetsivä selvittää Stallonen pojan kuolemaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Yksityisetsivä selvittää Stallonen pojan kuolemaa

Sylvester Stallone on tiettävästi palkannut yksityisetsivän selvittämään, mitä hänen pojalleen tapahtui. Sage Stallone löydettiin kuolleena viime perjantaina.

Sage Stallone saapui Daylight-elokuva ensi-iltaan Amy Brennemanin ja isänsä Sylvester Stallonen kanssa Los Angelesiin joulukuussa 1996. Isä ja poika esiintyivät molemmat elokuvassa. Sage näytteli isänsä kanssa jo Rocky 5 -elokuvassa 1990.­

18.7.2012 19:54

TMZ-sivuston mukaan Stallone palkkasi kuuluisan P.I.Scott Rossin, joka oli johtavana tutkijana Michael Jacksonin ahdistelutapauksessa sekä vuonna 2009 tapahtuneessa Chris Brownia ja Rihannaa koskevassa pahoinpitelyjutussa. TMZ:n mukaan Sylvester Stallone, veljensä Frank Stallone ja Los Angelesin piirikunnan kuolemansyytutkija tapasivat Rossin tiistaina.

ABC Newsin mukaan tiistaina Sage Stallonen kuolemantapauksen tutkimuksiin liittyi myös Los Angelesin poliisin ryöstö- ja henkirikosyksikkö. Viranomaiset kuitenkin painottivat, että juttu kuuluu pääasiassa kuolemansyyntutkijalle, koska mistään rikoksesta ei ole ollut merkkejä.

Sage Stallonen, 36, kuolinsyyn selviämiseen voi mennä viikkoja. Hänelle tehtiin ruumiinavaus sunnuntaina. Toksikologiset raportit valmistunevat kuuden viikon kuluttua.

Viime sunnuntaina Sage Stallonen lakimies vakuutti People-lehdelle, että hänen asiakkaallaan ei ollut koskaan vakavia terveysongelmia eikä huume- tai alkoholiongelmia.

- Sage oli nuori, hyvin herkkä ja lahjakas kaveri. Mikään ei ole viitannut siihen, että hänellä olisi ongelmia elämässään, asianajaja sanoi.

Sage Stallonen kodinhoitaja löysi tämän ruumiin viime perjantaina. Vaikka paikalta löytyi lääkepurkkeja, itsemurhaviestiä ei ollut missään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?