Marja Tiuran rohkea rooli piiskanaisena - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Marja Tiuran rohkea rooli piiskanaisena - katso kuvat!

Marja Tiura antaa piiskan laulaa - mutta vain Pirttikosken kesäteatterin näytelmässä Mäkisen Jussi ja matalin totuus.

Marja Tiura ja Seppo Holttinen Pirttikosken kesäteatterin näytöksessä­

16.7.2012 8:43

Marja Tiuralla on näytelmässä Tytti Tuunaisen rooli. Kylän häntäheikki on kymmenen vuotta sitten jättänyt raaskaana olevan naisen ja luikkinut Kuwaitiin.

Nyt valesheikki palaa kotomaahan haareminsa kanssa, ja Tiuran näyttelemä rokkimimmi Tytti antaa äijälle selkään oikein äidin kädestä. - Pohjolan nainen näyttää, miten miestä käsitellään, Tiura sanoo. Marja Tiuran mukana olon piti tulla yleisölle yllätyksenä, mutta tietenkin se vuoti lehtiin. - Ei se mikään valtakunnansalaisuus ollut, mutta yllätys olisi ollut hauska juttu. - Kyseessä on sivurooli. Nyt iski paniikki ja alkoi pelottaa, että ihmiset luulevat että se on isompikin rooli. Piiskan heiluttajana Tiura on kieltämättä vakuuttava. - Rooli on lyhyt, mutta intensiivinen. Hauska rooli. - Jännittää, muistanko vuorosanat. Jos unohdan, täytyy tempaista hatusta. Poliitikkona olen siihenkin tottunut. Tiura ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Pari vuosikymmentä sitten hän näytteli Vaahteramäen Eemelissä Eemelin äitiä, ja kahdeksan vuotta hän oli harrastajateatteriliiton puheenjohtajana.

Ensi-ilta oli kesäteatteria realistisimmillaan. Vettä tuli kuin Esterin kaivosta ja se vaati veronsa.

- Todelliset teatterin ystävät ovat paikalla, Tiura sanoi. Välillä verikin lensi, kun Tiura tappoi hyttysiä. Kun asu oli kohtalaisen niukka, niin itikoilla oli hyvät mestat. Tiuran vastaisku oli Thaimaasta hankittu moskiittokarkoitin. - Kun se tehoaa moskiittoihin, tehoaa se hyttysiinkin, Tiura tuumi. Marja Tiura ei aio asettua ehdolle syksyn kuntavaaleissa.

 

- Niin olen päättänyt, ellei sitten joku ufo laskeudu maan päälle. Keskityn työntekoon, Tiura sanoo.

 

Tiura on perustanut oman yrityksen, jonka toimialana on mainonta, markkinointi, viestintä, verkostoituminen, yhteiskuntasuhteet. - Tarkoitus on saattaa yhteen henkilöitä, joista on hyötyä toisilleen, Tiura sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?