Mick Jaggerilla ja David Bowiella kohukirjan mukaan suhde - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohuväite: Jaggerilla ja Bowiella suhde

Tuore elämäkertakirja Rolling Stones -vokalisti Mick Jaggerista väittää miehellä olleen salasuhde muusikko David Bowien kanssa.

10.7.2012 20:36

Supertähtien elämäkertakirjoihin erikoistunut kirjailija Christopher Andersen esittää eilen julkaistussa kirjassaan Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger useita todisteita siitä, että Jaggerilla ja David Bowiella olisi ollut suhde 1970-luvulla, kertoo viihdesivusto RadarOnline.

Kaksikko tapasi takahuoneessa Bowien keikan jälkeen vuonna 1973. Pian ensitapaamisen jälkeen kaksikko alkoi liikkua tiiviisti yhdessä. Heidät nähtiin yhdessä yökerhoissa ja konserteissa, eivätkä he tuntuneet välittävän saamistaan katseista.

Andersenin väitteiden mukaan myös Bowien silloinen vaimo Angie Bowie yllätti kaksikon sängystä.

- Angie oli ollut pois kaupungista ja tuli yllättäen kotiin. Kodinhoitaja kertoi hänelle, että hänen sängyssään nukkuu joku. Kun Angie meni makuuhuoneeseen, Mick ja David nukkuivat kahdestaan sängyssä ilkosen alasti, Andersen kirjoittaa.

Myös Bowien silloinen taustalaulaja Ava Cherry vahvistaa huhut. Cherry asui tuolloin Bowien ja Angien luona ja näki mieskaksikon puuhat päivittäin.

- Mick ja David olivat seksuaalisesti pakkomielteisiä toisistaan, Cherry sanoo kirjan mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?