Viihde

Skientologijohtajan sukulainen: Holmesilla syytäkin pelätä Surin takia

Julkaistu:

Tom Cruisen uskotun skientologijohtajan David Miscavigen veljentytär Jenna Miscavige Hill ottaa kantaa Tom Cruisen ja Katie Holmesin erokohuun. 
Jenna Miscavige Hill on skientologikirkon johtajan David Miscavigen veljen Ron Miscavigen tytär, joka erosi vanhempiensa kanssa kirkosta vuonna 2005.

New York Daily Newsin mukaan 28-vuotias Hill sanoo, että skientologiakirkko ei ole hyvä paikka kasvaa viattomalle 6-vuotiaalle Surille.

Holmesilla on hyvät syyt pelätä tulevaa.

- Kokemukseni mukaan skientologia on sekä henkisesti että fyysisesti hyväksikäyttävää, Miscavige Hill kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän paljastaa lasten kärsineen henkisestä ahdistuksesta yrittäessään prosessoida ristiriitaista tietoa, jota heille syötetään.

- Olen itsekin äiti ja minun sympatiani ovat Katien puolella. Toivon hänelle voimaa, jota hän tarvitsee tehdäkseen sen, mikä on parasta hänelle itselleen ja tyttärelleen, hän huomauttaa.

Nainen kertoo joutuneensa alaikäisenä pakkotöihin skientologien  yksityiskoulussa, joutuneensa ripittäytymään, istumaan arestissa ja elämään eristyksissä vanhemmistaan. Puhelimeen hän ei saanut vastata vuoteen.


Brittilehtien mukaan Tom Cruisen ja Katie Holmesin liitossa oli koko ajan mukana kolmas osapuoli, David Miscavige. Entinen skientologi - 27 vuotta uskonlahkossa toiminut - Amy Scobee teki paljastuskirjan Scientology: Abuse At the Top ja puhui viime vuonna haastatteluissa muun muassa skientologiakirkon johtajan ja Tom Cruisen suhteesta.

- Tom Cruise ja David Miscavige ovat parhaita ystäviä.

Miscavige on naisen mukaan sanonut, että Cruise on omistautunein skientologi, jonka hän tietää. Cruise taas on kehunut Miscavigea parhaaksi johtajaksi "ja hän tietää tämän, koska on tavannut heidät kaikki".

Scobeen mukaan Miscavige käyttää Cruisen valtaa omaksi hyväkseen, omiin tarkoituksiinsa.

Daily Mail nosti esiin kysymykseen, mitä tapahtui David Miscavigen vaimolle Shellylle, joka hävisi aivan yllättäen vuonna 2007.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt