Viihde

Tom Cruisen ja Katie Holmesin liitossa oli kolmas osapuoli

Julkaistu: , Päivitetty:

Brittilehti Sunin mukaan Tom Cruisen ja Katie Holmesin liitossa oli koko ajan kolmas osapuoli.
Brittilehden lähteiden mukaan vuonna 2006 solmittu liitto oli kirottu jo alusta asti sen takia, että Tom Cruise on niin läheisissä väleissä skientologijohtaja David Miscavigen, 52, kanssa.

Miscavige oli Cruisen bestman, kun pari vihittiin Italiassa. Hän hengitti niskaan alusta asti ja pysytteli lähellä Cruisea.

Miscavige on hukuttanut Cruisea ylellisiin lahjoihin. Skientologiakirkon johtaja osti näyttelijälle muun muassa lentokonehallin tämän yksityiskoneelle ja luksusbussin.

Sisäpiiriläinen kertoo Miscavigen ja Cruisen olevan erottamattomia. Miscavige vaikuttaa jokaiseen Cruisen päätökseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Tom todellakin arvostaa hänen mielipidettään ja Katie tunsi usein jäävänsä toiselle sijalle. Kun Katielle selvisi, kuinka paljon valtaa Miscavigella on Cruiseen, hänen täytyi lähteä pois.

Toisen sisäpiiriläisen mukaan Cruise yritti ottaa etäisyyttä kulttiin ollessaan naimisissa Nicole Kidmanin kanssa. Huhujen mukaan Miscavige alkoi urkkia Cruisea ja houkutteli näyttelijän takaisin tyköihinsä, kun liitto ajautui karille.

Entinen skientologi - 27 vuotta uskonlahkossa toiminut - Amy Scobee teki paljastuskirjan Scientology: Abuse At the Top ja puhui viime vuonna haastatteluissa muun muassa skientologiakirkon johtajan ja Tom Cruisen suhteesta.

- Tom Cruise ja David Miscavige ovat parhaita ystäviä.

Miscavige on naisen mukaan sanonut, että Cruise on omistautunein skientologi, jonka hän tietää. Cruise taas on kehunut Miscavigea parhaaksi johtajaksi "ja hän tietää tämän, koska on tavannut heidät kaikki".

Scobeen mukaan Miscavige käyttää Cruisen valtaa omaksi hyväkseen, omiin tarkoituksiinsa.

- Tämä on erittäin surullista, sillä Cruise on erittäin lahjakas, Julkkikset vetävät magneetin tavoin tällaisia sosiopaatteja puoleensa ja on ikävää, että Tom tajua sitä, Scobee huomautti.

Holmes oli mukana skientologeissa, mutta varauksella. Lehden mukaan Holmes osallistui tilaisuuksiin siksi, että oli niin rakastunut Cruiseen ja tiesi, kuinka paljon skientologia Cruiselle merkitsee.

Eilen viisikymppisiä juhlinut Cruise lensi takaisin Oblivion-elokuvansa kuvauksista Islannista Kaliforniaan juhlimaan suurta päiväänsä.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt