Kim Kardashian sai e-pillerit vain 14-vuotiaana - Nyt hänen äitinsä kertoo miksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian sai e-pillerit vain 14-vuotiaana - Nyt hänen äitinsä kertoo miksi

Seurapiiritähti Kim Kardashianin äiti Kris Jenner vastaa amerikkalaisessa tv-ohjelmassa ihmettelyihin siitä, miksi antoi tyttärelleen luvan hankkia e-pillerit vain 14-vuotiaana, uutisoi brittiläinen The Sun.

Kim Kardashian.­

23.6.2012 23:48

Amerikkalainen tosi-tv-tähti Kim Kardashian aiheutti viime viikolla kohun, kun hän avautui Oprah Winfreyn haastattelussa seksielämästään.

Kardashian kertoi hankkineensa äitinsä luvalla ehkäisypillerit vain 14 vuoden ikäisenä. Amerikkalaiset ovat ihmetelleet, miksi äiti suostui tyttärensä vaatimukseen.

- Kim oli hyvin rehellinen ja kertoi minulle, kun hänen seksuaaliset halunsa olivat alkaneet. Minä ajattelin, että voi ei, tässä sitä nyt ollaan, äiti Jenner muistelee ohjelmassa vuosien takaista kiperää tilannetta.

- Kaikki haluavat suojella lapsiaan. Ja kun huomasin, että vanhimmat tyttäreni aikoivat ottaa elämässään "sen" askeleen eteenpäin, ajoimme suoraan gynekologin vastaanotolle, kuuden lapsen äiti Jenner jatkaa.

Äiti Jenner sanoo ohjelmassa myös, että hän ei halunnut tyttärensä kokevan vahinkoraskautta.

- Totuus on se, että et voi lukita lapsiasi kaappiin ja heittää avainta menemään. Et voi mitään sille, että he seuraavat tunteitaan. Ja Kim oli tuolloin 15-vuotias, ei 14, kuten hän on sanonut, äiti perusteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?