Redrama levytti Backstreet Boysin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Redrama levytti Backstreet Boysin kanssa

Suomalaisräppäri lensi Los Angelesiin työskentelemään AJ McLeanin kanssa.

17.6.2012 16:51

Supersuosituksi nousseen Flow-festivaalien tapahtumapaikalla, Helsingin Suvilahdessa raikasi kuluneena viikonloppuna räppi ja reggae.

Kaksipäiväisten Boombox-hip-hop-festivaalien kattavaan esiintyjäkaartiin kuului tämän hetken kuumimpia kotimaisia rap-artisteja, kuten Paleface, Cheek, Gracias, Elokuu, Notkea Rotta, Fintelligens, JVG, Lord Est ja Redrama.

Redrama eli Lasse Mellberg saapui Suvilahteen lähes suoraan lentokentältä. Artisti vietti koko viikon Los Angelesissa töitä paiskien. Hän oli yhdessä suomalaisen huipputuottaja Henri Lanzin eli MGI:n ja Backstreet Boysin AJ McLeanin kanssa tekemässä biisejä McLeanin tulevalle sooloalbumille. Kolmikko teki pitkien studiopäivien aikana neljä biisiä.

- Musiikki, jota teimme on urbaania poppia, Redrama kertoo.

Enempää hän ei voi paljastaa, mutta ensimaistiaisia albumilta kuultaneen syyskuussa. Tällöin McLeanin julkaissee ensimmäisen sinkkunsa.

Biisejä työstettiin The Village Studiossa Santa Monicassa. Samaisessa paikassa on tehnyt musiikkia muun muassa Red Hot Chili Peppers, Usher, Lady Gaga, Nelly ja Eric Clapton.

- Tunne oli todella epätodellinen, Redrama kuvailee fiiliksiään.

Maailmantähden jalat ovat Redraman mukaan tiukasti maassa. He juttelivat McLeanin kanssa jokapäiväisistä asioista, kuten AJ:n vaimon raskaudesta ja talon myymisestä. Porukka kävi myös hyvinkin arkisesti joka päivä McDonaldsilla syömässä.

- Hän puhuu todella suoraan, mutta on hyvällä tavalla lapsellinen. Hänen kanssaan sai nauraa, Redrama kehuu.

Redrama oli loppukeväästä ensimmäistä kertaa McLeanin kanssa studiossa. Tuolloin Amsterdamissa vietetyn päivän saldona oli kaksi biisiä. Kun yhteistyötä on tehty nyt jo pariinkiin otteeseen, on Redramasta vaikea uskoa, etteikö joku biiseistä päätyisi McLeanin tulevalle pitkäsoitolle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?