Duudsonien Jarppi joutuu oikeuteen Yhdysvalloissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Duudsonien Jarppi joutuu oikeuteen Yhdysvalloissa

Duudsonit osallistuivat toukokuun lopulla Gumball 3000 -ralliin, jossa ajetaan Amerikan halki New Yorkista Los Angelesiin.

Jarppi esittelee blogissaan sakkoa, joka tuli ylinopeudesta.­

14.6.2012 9:15

Duudsonien rämäpäinen Jarppi kertoo blogissaan joutuneensa poliisin pysäyttämäksi reissullaan.

"Justiin päästiin ajamasta Gumballia ja heti se poiki mulle uuren reissun. Nimittäin mullehan kävi myös yhdessä vaiheessa reissua niin että paikallinen maantie disko pysäytti mut tien varteen ja heitti käsiraudoos poliisi auton perällä. Tilanne nopeus ku ei miellyttäny."

Jarpin onneksi hän ei joutunut viettämään yötä putkassa tai täyshoitolassa, kuten itse sitä kutsuu. Sakkoa tuli kuitenkin ja kaiken piti olla kunnossa.

"Tai niin mä ainaki luulin, nimittäin rupesin just tutkimaan sitä “sakkoa” että maksaas sen pois. Niin eihän se mikään sakko ollu vaan määräys ilmestyä oikeuteen 27.6. kello 10.00! Eli nyt pitääs hoitaa ittensä Arizonaan!" tanssikansankin suosikiksi kohonnut Jarppi ihmettelee.

Asiasta kertoi ensin MTV3:n Viihdeuutiset.

Duudsonit pääsivät maaliin Gumballissa kesäkuun 1. päivä. Miehet hehkuttivat syksyllä Subilla nähtävää suoritustaan blogissa.

"Ristuksen komia kiitos kaikille teille jotka ootte meidän matkaa seuranneet ja kannustaneet. Tehään myös nettisarja Subille Gumballista. Yhteensä 9 jaksoo ja ne on katottavissa tulevana syksynä. Rokkenroll!"

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?