Festarikuningatar Chisu: Tiukka ruokavalio auttaa jaksamaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Festarikuningatar Chisu: Tiukka ruokavalio auttaa jaksamaan

Chisu nousee kesän aikana kolmellekymmenelle keikkalavalle - ilman tiukkaa ruokavaliota energia ei riittäisi.

9.6.2012 9:12

Laulaja Chisu eli Christel Sundberg nousee kesän aikana yli kolmellekymmenelle keikkalavalle. Rankka keikkakesä vaatii paljon energiaa. Laulajattaren onkin huolehdittava kunnostaan tarkasti. Festarielämä ei saa viedä voittoa.

- Olen sellainen ihminen, että yritän parantaa elimistöäni erilaisilla ruoilla. Nyt olen jättänyt viljoja vähemmälle, en syö esimerkiksi vehnää ja ruista. Pyrin syömään gluteiinitonta ruokaa, aiemmin kasvisruokavaliota noudattanut Chisu kertoo.

Nykyään laulaja syö keikkamatkoilla vaaleaa lihaa, jotta esiintyessä riittää energiaa vetää täysillä.

- Kroppani on mun työkalu ja instrumentti, josta on pidettävä huolta, jotta voimme keikkailla. Laulujeni ääniala on todella iso. Keikoilla vedän hentoja lauluja ja rokimpia vetoja. Se on vaativaa, Chisu sanoo.

Toisinaan Chisusta olisi mukavaa mennä ja tulla omien mieltymystensä mukaan - ja jäädä vaikka baariin keikan jälkeen. Kiertueen aikana se ei ole mahdollista, sillä tärkeää työkalua, ääntä, on säästeltävä.

- Lähden yleensä aina keikan jälkeen nukkumaan. Se on tosi ikävää. Välillä olisi ihanaa olla joku soittaja ja bailata aamuun asti. Mutta jos mulla ei ole ääntä, niin ei ole keikkaa. Se on liian iso riski otettavaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?