Tiesitkö? Kuka Salkkaritähti on Victoria Beckhamin vanha tuttu? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiesitkö? Kuka Salkkaritähti on Victoria Beckhamin vanha tuttu?

Iltasanomat.fi:n viihdesivuilla alkoi viime viikolla uusi Tiesitkö?-sarja, joka pureutuu hauskoihin viihdefaktoihin. Ensimmäisessä osassa käsiteltiin Simpsonien Duff-olutta.

4.6.2012 14:56

Muistatko vielä, kuka Salatut elämät -sarjan tähdistä oli aikoinaan Victoria Adamsin - sittemmin Victoria Beckhamin - koulukaveri?

Kysehän on Salkkarien Jennistä eli Anu Palevaarasta, joka tutustui Posh Spicena maailmantähteyteen nousevaan Victoriaan Lontoossa.

Palevaara asui 1990-luvun alkupuolella kolme vuotta Lontoossa ja opiskeli siellä samassa taidekoulussa Laine Theatre Artissa kuin Victoria.

- Opiskelin muun muassa näyttelemistä, ilmaisutaitoa ja tanssia. Olen nauttinut kaikesta täysillä, enkä halua erikoistua vain yhteen taidemuotoon, Palevaara kertoi IS:lle 2004.

Victoria Beckham puolestaan muisteli suomalaista kaveriaan IS:lle 2001.

- Tapasimme käydessäni Suomessa. On hassua törmätä vanhoihin tuttuihin ja huomata, mihin elämä on meidät kuljettanut! Beckham kertoi.

Palevaara ja Beckham tapasivat toisensa Suomessa Spice Girlsin keikan yhteydessä 1998. Pian sen jälkeen yhtye hajosikin.

- Minulla on rahaa ja menestystä, mutta ei minulle tärkeintä: en saa herätä aamuisin mieheni vierestä. En ajattele itseäni tähtenä - miten voisinkaan, kun äiti käskee laittaa tiskit tiskikoneeseen, Beckham sanoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?