Uuden mallityttöystävän napannut pop-komistus tunnustaa: ”Olen bimbo” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uuden mallityttöystävän napannut pop-komistus tunnustaa: ”Olen bimbo”

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine ehti olla sinkkumarkkinoilla vain hetken, kun hän nappasi uuden Victoria’s Secret mallin edellisen tyttöystävänsä tilalle.

Adam Levine ehti Havaijin lomansa aikana myös pelata frisbeetä.­

2.6.2012 19:53

Kauniista tyttöystävistään tunnettu Maroon 5 –yhtyeen keulahahmo Adam Levine on tunnustanut rakastavansa kauniita naisia.

Levine erosi kahden vuoden aikaisesta tyttöystävästään, Victoria’s Secret -malli Anne Vyalitsynasta viime huhtikuussa. Nyt hänet on bongattu suutelemassa Vyalitsynan kollegaa, niin ikään Victoria’s Secret –mallina toiminutta Behati Prinsloota.

- Anne ja Behati ovat hyviä ystäviä. Eivät ehkä sydänystäviä, mutta ystäviä kuitenkin, molempien tuttava kertoi Us Weekly –lehdelle. The Voice –ohjelmaa tuomaroiva Levine onkin tunnustanut, että naisten perässä juoksevan bimbon rooli ei häntä haittaa.

- Minusta tuntuu, että ihmiset tuntevat minut vain laulajana joka tapailee kauniita naisia. Sellaisena bimbona.

Hän kuitenkin toivoo, että tuomarinpesti The Voicessa muuttaisi asian. - Saamani leima ei haittaa minua, mutta halusin hakea tilanteeseen tasapainoa. Toivon, että Voicen myötä ihmiset ovat käsittäneet, että minulla on myös aivot, Levine pohtii.

Adam Levine jakoi kiihkeän suudelman uuden tyttöystävänsä Behati Prinsloon kanssa.­

Levine ja Prinsloo halailivat Havaijilla rakastuneen oloisina.­

Behati Prinsloo käveli samalla catwalkilla Levinen edellisen tyttöystävän kanssa Victorias Secretin näytöksessä viime syksynä­

Levine seurusteli Anne Vyalitsynan kanssa vielä viime helmikuun Grammy-gaalan aikoihin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?