David Hasselhoff pian 60 vuotta! Onko kulttitähti vampyyri? - Viihde - Ilta-Sanomat

David Hasselhoff pian 60 vuotta! Onko kulttitähti vampyyri?

Mitä teet 17. heinäkuuta? Ota se päivä vapaaksi, sillä silloin on näyttelijä-laulaja-supersankari David Hasselhoffin 60-vuotissyntymäpäivä.

1.6.2012 15:31

Merkkipäivän kunniaksi IS haluaa esitellä kuvagallerian kulttimaineisen The Hoffin vuosien varrelta.

Mutta onko David Hasselhoff sittenkin vampyyri, sillä eihän mies ole muuttunut juuri mihinkään vajaassa kolmessakymmenessä vuodessa?

Hasselhoff aloitti uransa Tunteista ja tuoksuista, mutta vuosien 1982-86 aikana esitetty Ritari Ässä -tv-sarja laukaisi miehen tähteyteen - ikuisiksi ajoiksi.

80-luvun lapset rallattivat Kilon poliisi -vitsikirjasta tuttua Kikkarapää, käkkäräpää, naisia metsästää -riimiä Ritari Ässän tunnarilla.

Suomessa miehestä tuli niin pidetty, että Hasselhoff vieraili useampaan otteeseen täällä. IS:n arkistomateriaalin perusteella Hoffin vierellä viihtyi Marion Rungkin.

Hoff elvytti hiipumaan päin olleen uransa Baywatchissa, jonka tuottajana ja keulakuvana mies teki sarjasta 1990-luvun alun menestystarinan.

Laulajanuraansa 1980-luvulta lähtien tehnyt ja siinä erityisesti Saksassa menestynyt Hasselhoff julkaisi vuonna 1997 Hooked on a Feeling -hitin. Katso ilottelua YouTubesta, jos olet suurta tietämättömyyttäsi joutunut elämään ilman tietoa kappaleen olemassaolosta.

Elämä alkoi mennä liian lujaa ja 2000-luvulla päihdeongelmat alkoivat painaa miestä nurin. Tytär Hayley videoi isänsä pahimmassa jamassa vuonna 2009, ja video sekavasta miehestä levisi ympäri maailman.

Sittemmin Hoff on ryhdistäytynyt. Hän on päässyt päsmäröimään muun muassa America's Got Talentissa.

Uusi nainenkin löytyi rinnalle: Hayley Roberts, 32. Näyttelijä on niin rakastunut sydänkäpyseensä, että on innostunut kosimaan yhden jos toisenkin kerran. Toistaiseksi Roberts on kieltäytynyt kunniasta.

Marion Rungin kanssa 1987.­

David Hasselhoff Helsinki-Vantaan lentoaseman VIP-huoneessa pienten koululaisten piirittäessä häntä 1989.­

David Hasselhoff ihastui suomalaiseen kultakelloon.­

Vuonna 1996.­

Bondi-beachillä Baywatch-tyttöjen kanssa viime vuonna.­

David Hasselhoff valmiina moukaroimaan Talent-tuomarina.­

Comedy Centralilla roustattavana 2010.­

Hasselhoffin reality-show ehti elää vain kahden jakson verran vuonna 2010.­

Onnellinen mies Hayley Robertsin vierellä. Kuva helmikuulta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?