Viihde

Laura Ruohola: En kaipaa takaisin televisioon

Julkaistu:

Urheiluruudusta ja sisustusohjelma T.i.l.a:sta tuttu Laura Ruohola pyörittää nykyään omaa vaateliikettä ja opiskelee uutta ammattia.
Sisustusohjelma T.i.l.a. pyörähtää nyt uusintoina käyntiin Avalla. Ohjelman loppuminen viime kesänä ei tullut Laura Ruoholalle yllätyksenä, sillä sitä oli tehty jo kymmenen vuotta. Tämän päivän tv-sarjalle se on erityisen pitkä aika. Haikealta asia tosin jonkin aikaa tuntui, niin kuin suuret muutokset aina. Laura ei kuitenkaan erityisesti kaipaa takaisin ruutuun.

- Jotain todella mielenkiintoista saa tulla vastaan, jos palaan ruutuun. Tunne on vähän sama, kuin kaikilla muillakin työnsä takia julkisuudessa olevilla. Olisi ihana vain istahtaa johonkin puistonpenkille syömään jäätelöä ilman, että kenelläkään on hölkäsen pöläystä siitä, että olen televisiosta tuttu.

Ristiriitaista näissä asioissa on se, että työn tekeminen on kuitenkin Laurasta niin hauskaa ja ihanaa. T.i.l.a.n tekeminen käänsi Lauran elämässä rutkasti uusia lehtiä. Hän pääsi sukeltamaan syvälle designin ja sisustuksen maailmaan. Kokemus innosti Lauran uudelle alalle: hän opiskelee nyt sisustussuunnittelua ja suunnittelee kenties tekevänsä siitä itselleen vielä uuden leipäpuun.

Laura R -niminen pop up -kauppa on Raumalla pystyssä kesäkuun. Juhannuksen jälkeen se siirtyy Kuopioon. Laura on sanonut äidilleen, että tämä muistuttaisi häntä elokuussa, miten raskasta liikkeen pitäminen on ollut. Kauppa on nyt pystyssä toista kesää.

- Työ on todella mukavaa, mutta haluan olla kaiken mahdollisen ajan kaupassa läsnä, joten viikot ovat melko pitkiä. Mielessäni on kyllä käynyt tuotenimen brändääminen, mutta en oikeasti vielä tiedä, mihin elämä minut vie. Voihan se olla, että väittelen vielä joskus tohtoriksi omalta alaltani.

Liikkeeseen tulee ihmisiä myös T.i.l.a.n innoittamina. Osa tulee rohkeasti sisään ja alkaa puhua ohjelmasta. Osa menee hieman hämilleenkin, kun he tunnistavat Lauran.

- Tapaamiset ovat todella hauskoja. Ihmisten kanssa on kiva jutella.

Miten pian 42 vuotta täyttävä Laura kokee oman elämäntilanteensa? Lue lisää uudesta IS Tv-lehdestä!

Uudessa Tv-lehdessä lisäksi:

* Listattuna tv-kesän parhaat uutuudet ja odotetut uusinnat: unelmien brittikesä!
* Täydelliset naiset -sarja loppuu: muistelemme rakkaiden hahmojen ylä- ja alamäkiä.
* Uusi juttusarja alkaa: Missä kesätöissä puuhaa Inhimillisen tekijän Sari Valto?
* Tv-ystävänä Summerin Rami.
* 61 kanavan ohjelmatiedot, yli 50 arviota ja ristikkoextra!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt