Heikki Kovalaisen Catherine: Häät suunnitelmissa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Heikki Kovalaisen Catherine: Häät suunnitelmissa!

IS tapasi Heikki Kovalaisen avopuoliso Catherine Hyden Monacon Amber Loungessa järjestetyssä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä.

27.5.2012 19:07

Jokaisessa kisassa miestään kannustava Catherine Hyde on jättänyt Heikki Kovalaisen asioiden hoitamisen muille ja ryhtynyt suunnittelemaan omaa elämäänsä.

- Haluan tehdä jotain omaa. Haluan luoda uraa, ja nyt se on mielestäni todella mahdollista, Catherine sanoi IS:lle.

Catherinea on aina kiinnostanut hyväntekeväisyys ja hän on ajatellut suuntautua sille sektorille.

- Minua kiinnostavat etenkin lasten hyvinvointi ja nimenomaan kehitysmaiden lasten hyvinvointi ja sen parantaminen.

- Tapasimme Heikin kanssa Sir Elton Johnin Abu Dhabissa viime vuonna, ja keskustelin hänen kanssaan pitkään hänen AIDS-järjestöstään. Saattaa olla, että alan tehdä jonkinlaista yhteistyötä hänen järjestönsä kanssa, Catherine kertoi.

Kun IS kysyi mahdollisista häistä, Catherine vastasi.

- Elämä on ollut liian kiireistä, jotta olisimme ehtineet suunnitella häitä. Nyt, kun enää tee töitä Heikille, voimme alkaa suunnitella niitä, Catherine sanoi.

Varikolla on puhuttu, että Heikki olisi kyllästynyt ajamiseen, sillä hän ei ole päässyt hyville sijoituksille. Mikä on totuus?

- Hän ei lopeta, hän jatkaa niin kauan kuin mahdollista. Hän ei ole edes ajatellut lopettaa, Catherine vastasi.

Katso kuvat muotinäytöksestä alta.

Heikki Kovalaisen avopuoliso Catherine Hyde alkaa luoda omaa uraansa. Nyt aikaa jää myös häiden suunnittelulle.­

Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene saapuivat juhliin viimeisinä ja käsi kädessä. Albert piti kättään hellästi ruhtinattaren vyötäröllä. Charlene näytti laihempaakin laihemmalta. Albert oli juuri käynyt avaamassa Lotus-tallin kaupan Monacossa. Ruhtinaspari viihtyi juhlissa puolisen tuntia.­

Williams-tallin vara- ja testikuljettaja, suomalainen Valtteri Bottas esiintyi elämänsä ensimmäisen kerran mallina muotinäytöksessä. - Hassulta tuntuu, hän naurahti.­

Formulapomo Bernie Ecclestone, 81, ja hänen 36-vuotias kihlattunsa, brasilialainen asianajaja Fabiana Flosin ottivat vastaan onnitteluja kihlautumisensa johdosta.­

- Tuemme isää, Bernie Ecclestonen kauniit tyttäret Petra ja Tamara sanoivat.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?