Supertähden perheen kolmoissurma ratkesi - ex-lanko sai elinkautisen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Supertähden perheen kolmoissurma ratkesi - ex-lanko sai elinkautisen!

Oikeus on tuominnut Oscar-voittaja Jennifer Hudsonin entisen langon syylliseksi kolmeen surmaan.

12.5.2012 13:51 | Päivitetty 12.5.2012 14:49

Syylliseksi todettu William Balfour, 31, sai elinkautisen vankeusrangaistuksen Hudsonin äidin, veljen ja 7-vuotiaan siskonpojan surmasta.

Balfour murhasi Hudsonin läheiset lokakuussa vuonna 2008.

Balfour väitti olevansa syytön laulajan äidin, Darnell Donersonin, 57, veljen, Jason Hudsonin, 29, ja Julian Kingin, 7, surmiin. Hän myös kiisti osallisuutensa muihin hänelle luettuihin syytteisiin, joita olivat muun muassa varastetun ajoneuvon hallussapito ja kotirauhan rikkominen.

Syyttäjillä ei ollut DNA:ta tai sormenjälkiä todisteena, mutta ehdonalaisessa surmien tapahtumahetkellä ollut Balfour oli syyttäjän mukaan Hudsonin perheen kotona surma-aamuna aseen kanssa uhaten tappaa koko perheen.

Balfour oli tunkeutunut Hudsonin perheen kotiin mustasukkaisen vihan vallassa. Tuolloin Balfour ja Jenniferin sisko, Julia, olivat olleet erossa. Balfour oli luullut, että Julia tapaili toista miestä.

Hän ampui Hudsonin äidin ja veljen heidän kodissaan, mutta kidnappasi Hudsonin siskonpojan. Balfour ampui pojan myöhemmin.

Puolustuksen asianajaja vetosi siihen, ettei syytettyä vastaan ollut olemassa teknisiä todisteita, jotka olisivat yhdistäneet hänet kolmoissurmaan. Puolustuksen mukaan joku Balfourin vihamies olisi lavastanut miehen syylliseksi.

Oikeus pohti 18 tuntia Balfourin syyllisyyttä, kunnes totesi eilen Balfourin syylliseksi. Dreamgirls-elokuvasta Oscar-palkinnon saanut Hudson oli oikeuden istunnoissa joka päivä ja oli myös paikalla kuulemassa tuomion. Hän oli myös oikeudenkäynnissä syyttäjän ensimmäinen todistaja, ja hän sanoi tuolloin, ettei hänen siskonsa olisi koskaan pitänyt naida miestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?