Jonna Geagea on raskaana: Kasvanut rintavarustus naurattaa!

Julkaistu:

Laulaja Jonna Geagea odottaa esikoistaan.
- Olen raskaana, vauva on tulossa ja olemme mieheni kanssa molemmat hyvin onnellisia, Jonna Geagea, 34, vahvistaa iloisesti IS:lle.
-  Vauva syntyy lokakuussa ja olen voinut todella hyvin. Minkäänlaisia ikäviä tuntemuksia ei ole ollut. Painoa ja rintamusta on tullut lisää, mutta muuten odotus ei tunnu missään. Jos en olisi käynyt ultrassa, en edes uskoisi olevani raskaana, koska voin niin törkeän hyvin, Jonna kertoo.

Laulaja ja hänen miehensä eivät vielä tiedä vauvan sukupuolta.
-  Haluan kyllä tietää sen ennalta, mutta vielä emme ole ottaneet asiasta selvää.

Jonnan sisarella on kaksi tytärtä, joiden jäljiltä on olemassa paljon vauvanvarusteita.
-  Saamme sisareltani kaikenlaista, joten emme ole ainakaan vielä tehneet hankintoja.

Jonna on mukana UIT:n Ilon palasia -revyyssä, joka pyörii Helsingin Hakaniemessä Arena-näyttämöllä toukokuun loppuun. Sen jälkeen esitys siirtyy Alahärmään Powerparkiin kahdeksi viikoksi. Jonna tanssii lavalla hyvin vauhdikkaissa kohtauksissa, mutta ainakaan vielä vauva ei ole haitannut menoa lainkaan.

-  Uskon jaksavani kaikki esitykset ilman että mitään esityksen kohtia tarvitsee muuttaa minun takiani.

Jonnan esiintymisasuja on jouduttu hieman muokkaamaan raskauden edetessä.
 -  Olemmekin UITissa ihmetelleet jo pitkään, miten asiaa ei ole huomattu, vaikka minulla on jo aivan selvä vatsa - ja ennen kaikkea valtavat rinnat. Kohta varmaan olisi lähtenyt liikkeelle huhu siitä, että olen ottanut jättisilikonit, Jonna nauraa iloisesti.

-  Ystäväni kävivät katsomassa esityksen ja päivittelivät, että miten avonainen rintamus minulla on eräässäkin kohtauksessa. Sitäkin kaula-aukkoa oli jo kiristetty pienemmäksi, mutta kun rintamusta riittää niin paljon. Itse asiassa en edes tykkää näin valtavista rinnoista, haluan omani takaisin mahdollisimman pian!

UITin esitysten päättyessä juhannuksen alla Jonna keskittyy vauvanodotukseen yhdessä aviomiehensä kanssa.
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt