John Travoltan seksiskandaali paisuu - Viihde - Ilta-Sanomat

John Travoltan seksiskandaali paisuu

Jo kolmas mies syyttää John Travoltaa seksuaalisesta häirinnästä.

11.5.2012 10:01

Näyttelijä John Travoltan ahdinko syvenee. Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, kuinka kaksi miespuolista hierojaa on jo nostanut Travoltaa vastaan syytteet seksuaalisestä häirinnästä. Miehet vaativat tähdeltä kumpikin kahden miljoonan dollarin korvauksia.

Nyt chileläissyntyinen Fabian Zanzi väittää, että kun hän työskenteli Royal Caribbean -risteilyaluksella 2009, Travolta "halasi" häntä, pyysi hierontaa ja tarjosi 12 000 dollaria seksistä. Zanzi, joka oli vastuussa VIP-vierailden tyytyväisyydestä aluksella, kieltäytyi tarjouksesta.

- Hänellä oli jotakin kaulassaan. Luulin, että se oli jotakin haituvaa. Kun lähestyin häntä, hän riisuikin valkoisen takkinsa ja seisoi edssäni alasti. Hän halasi minua ja pyysi hierontaa, Zanzi kertoi eteläamerikkalaiselle uutissivustolle ABC.es.

Zanzi väittää raportoineensa tapauksesta esimiehilleen, mutta nämä eivät uskoneet häntä, ja lopulta hän sai potkut.

Travolta on kiistänyt jyrkästi kaikki syytteet.

Zanzin esiintulo sai Travoltan lakimiehen reagoimaan julkisesti ja voimakkaasti.

- Tämä on vain jälleen yksi naurettava yritys ansaita 15 minuuttia julkisuudessa, Martin Singer kommentoi Celebuzzille.

- Fakta, että kuulemme tästä Zanzista vasta nyt, kolme vuotta väitetyn tapahtuman jälkeen, juorulehtien kautta kertoo kaiken.

Ensimmäinen syytteen nostaneista miehistä on kehottanut ihmisiä odottamaan oikeuden päätöstä ennen kuin valitsevat puolensa ja muodostavat mielipiteensä kenestäkään jutun osallisesta. Hän vakuuttaa, ettei hän kanna kaunaa Travoltaa vastaan.

- Vaikka Travolta on vastakkaisella puoella tässä jutussa, toivon hänelle hyvää terveyttä ja onnea ja haluan, että juttu käsitellään mahdollisimman reilusti, mies kommentoi RadarOnline.comille.

Travolta, vannoutunut scientologi, on ollut naimisissa Kelly Prestonin kanssa vuodesta 1991. Parin esikoinen Jett kuoli 2009 17-vuotiaana. Pariskunnalla on jäljellä 11-vuotias tytär Ella Blue ja 2-vuotias Benjamin-poika.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?