Eva Longoria murtui Täydellisten naisten kuvauksissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Eva Longoria murtui Täydellisten naisten kuvauksissa

Täydelliset naiset -sarjan tähti, Eva Longoria, murtui sen jälkeen, kun sarjan viimeinen jakso oli saatu kuvattua.

Täydellisten naisten viimeiset kuvaukset olivat kova paikka Eva Longorialle.

10.5.2012 16:49

37-vuotias tumma kaunotar on näytellyt sarjassa yhtä pääosaa, Gabrielle Solisia. Kahdeksan vuotta sitten alkanut tv-sarja päättyy tänä keväänä. Viimeisen jakson kuvaukset olivat Longorialle kova paikka.

- Minä vain murruin, kun kuulin sanat "valmista tuli", me kaikki luhistuimme. Istuimme vaan kaksi tuntia paikoillamme sen saman pöydän ääressä, jossa viimeinen kohtaus kuvattiin. Se oli epätodellista, Longoria kommentoi.

Longoria myöntää, että sarjasta tuli ilmiö, joka muutti hänen elämänsä.

- Meillä oli upein mahdollinen työryhmä, joka oli koko ajan mukanamme tässä vauhdissa, tässä ilmiössä. Kun suosio räjähti, se räjähti meidän kaikkien kohdalla. Kaikkien elämä muuttui, ei vaan minun vaan myös kuvaajien, kaikkien, Longoria sanoi Good Morning America -ohjelmassa.

Eva Longoria nai koripallotähti Tony Parkerin 2007, mutta pari päätyi eroon marraskuussa 2010. Avioero astui voimaan tammikuussa 2011.

Longorian lisäksi sarjaa tähdittivät alusta lähtien Teri Hatcher, Marcia Gross ja Felicity Huffman. Nelosella nähdään parhaillaan sarjan viimeistä kautta. Päätösjakso nähdään kesäkuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?