Rihannan läheiset huolissaan tähden jaksamisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Rihannan läheiset huolissaan tähden jaksamisesta

Poptähti Rihanna joutui tiistaina sairaalaan nesteytykseen. Laulajan perhe on huolissaan tyttärensä liiasta työnteosta, ystävät puolestaan juhlimisesta.

Rihannan ankara työnteko ja juhliminen alkaa kostautua?

10.5.2012 13:09

Rihanna kiidätettiin tiistaina sairaalaan "uupumuksen ja nestehukan" takia New Yorkissa, jossa hän osallistui muun muassa hyväntekeväisyysgaalaan Metropolitan-museossa.  Laulajan veljen mukaan Rihannan managerit teettävät tällä liikaa töitä.

- Tiesin, että näin vielä käy. Hänen managerinsa teettävät hänellä 13-tuntisia työpäiviä. Hän on ollut uuvuksissa kuukausia, Rorrey Fenty sanoi Daily Star -lehdelle.

24-vuotiaan RIhannan ystävä on kuitenkin eri mieltä. Hänen mukaansa Rihanna joutui sairaalaan, koska rakastaa liikaa juhlimista.

- Rihanna rakastaa juhlimista, mutta tässä kuussa hän on mennyt ihan villiksi. Hän on juonut melkein joka päivä ja puhunut myös pilven polttamisesta paljon, ystävä kommentoi.

Rihanna säikäytti faninsa julkaisemalla kuvan tiputuksessa olevasta kädestään Twitter-sivuillaan. Rihanna pääsi sairaalasta pian nesteytyksen jälkeen ja sai lentää takaisin kotiinsa Los Angelesiin.

Viime viikonloppuna Rihanna puolestaan suututti Saturday Night Live -ohjelma tuottajat, koska ei saapunut ohjelman kenraaliharjoituksiin. Barbadoslainen laulaja väitti olleensa liian sairas ja lähetti koreografinsa tuuraamaan itseään. Henkilökunnan mukaan Rihanna ei kuitenkaan näyttänyt lainkaan sairaalta, kun tämä saapui lopulta nauhoittamaan show'ta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?