clint eastwood tosi-tv - Viihde - Ilta-Sanomat

Clint Eastwood taipui vastentahtoisesti tosi-tv-sarjaan

E! Entertainment -kanava alkaa pyörittää toukokuun 20. päivästä lähtien Mrs. Eastwood & Company -tosi-tv-sarjaa Amerikassa.

Dina Eastwoodista tuli tosi-tv-tähti.­

7.5.2012 12:59

Sarjan pääosassa esiintyy näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwoodin perhe, johon kuuluvat vaimo Dina ja teini-ikäiset tyttäret Morgan ja Francesca. Runsaasti ruutuaikaa saa myös eteläafrikkalainen Overtone-yhtye, jonka managerina Dina Eastwood toimii.

- En tiennyt, mitä hemmettiä mietin. Minulla on todennäköisesti keski-iän kriisi, jossa jotkut naiset sairastuvat ostohimoon tai tekevät muuten hulluja juttuja. Minä adoptoin poikabändin, Dina Eastwood kuvaa tv-sarjan lähtökohtaa.

Näyttelijälegenda Clint Eastwoodia nähdään vain vilaukselta eikä ennakkotietojen mukaan filmitähti puhu sarjassa lainkaan. Clint Eastwood vastusti tv-sarjaideaa ja suostui mukaan vasta vaimonsa pitkän painostukseen jälkeen.

- Clint ei tehnyt kärrynpyöriä, kun sanoin tekeväni tosi-tv-sarjan, Dina Eastwood myönsi NBC Universalin lehdistötilaisuudessa. Clint Eastwood jopa kielsi käyttämästä sarjan nimessä Eastwood-sanaa, mutta taipui tyttäriensä aneluille.

Today.comin tietojen mukaan Clint Eastwood saneli tarkat reunaehdot esiintymiselleen sarjassa. Vaikka kuvausryhmä saa liikkua vapaasti perheen kalifornialaiskodissa, Eastwoodia ei saa filmata ellei hän kävele itse kuvaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?