Jääkö Madde yksin arvotaloon? - Viihde - Ilta-Sanomat

Jääkö Madde yksin arvotaloon?

Prinsessa Madeleinen ja Chrisin suhteen väitetään ajautuneen kriisiin.

4.5.2012 20:24

Prinsessa Madeleine, 29, ja hänen avomiehensä Chris O’Neill, 37, ovat tähän saakka eläneet varsinaista luksuselämää hulppealla arvo-alueella New Yorkissa, paljastaa Aftonbladetin Klick-lehti.

Ruotsalaisen Se&Hör lehden mukaan rahoitusalalla työskentelevä liikemies Chris olisi kuitenkin muuttamassa työn perässä Miamiin.  Madeleinen kerrotaan olevan murtunut päätöksestä.

Kaupunginvaihdos tarkoittaisi sitä, että Madeleine jäisi yksin asuttamaan pariskunnan yhteistä arvohuoneistoa - mikäli pari jatkaa suhdettaan.

Lehti kuvailee tuoreimmassa numerossaan tarkoin pariskunnan yhteisen kolmen huoneen arvohuoneiston, joka sijaitsee yhdellä New Yorkin kalleimmista ja trendikkäimmistä asuinalueista lähellä Meatpacking Districtiä.

Samalta alueelta on löytynyt koti myös muun muassa Madonnalle ja Michael Jacksonille.

Pariskunnan 4500 euroa kuussa maksava vuokra-asunto koostuu Klickin mukaan kahdesta makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta, suuresta olohuoneesta, erillisestä ruokailutilasta ja pienestä keittiöstä.

Kaikissa kyseisen kerrostalon asunnoissa on korkeat huoneet, talossa on useita parvekkeita ja talon ala-aula on pelkkää marmoria kalliine tauluineen, takkoineen ja peileineen. Hississä on hissipoika, joka ohjaa asukkaat oikeaan kerrokseen.

Talon ulkopuolella katetun sisäänkäynnin luona seisoo ovimies, joka huolehtii siitä, ettei taloon ole asiaa muilla kuin sen asukkailla ja asukkaiden kutsumilla vierailla. Takapihalla on pieni viherpuutarha.

Aiemmin East Villagessa asuneet Madeleine ja Chris hankkivat uuden kotinsa marraskuussa. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, miten Chrisin mahdollinen muutto Miamiin vaikuttaa pariskunnan arkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?