Viidakon tähtönen palasi yhteen ex-aviomiehensä kanssa!

Julkaistu:

Viidakon tähtöset-tosi-tv-sarjasta viime torstain jaksossa tippunut Henna Kalinainen lämmitti välinsä uudelleen ex-miehensä Antti Kurhisen kanssa.
Pariskunta ei peitellyt rakkauttaan, kun heidät nähtiin romanttisissa merkeissä Helsingin Punavuoressa, ja nyt he hehkuttavat suhdettaan julkisesti.

Kalinainen kirjoittaa roihahtaneesta rakkaudestaan Twitter-sivustollaan.

- Love my honey.

Myös Kurhinen on avannut sanaista arkkuaan omassa blogissaan.

- Kyllä olemme tekemisissä ex-vaimoni kanssa ja hänestä tosiaankin välitän tosi paljon... tai suoraan sanottuna ja rehellisesti sanottuna rakastan, Kurhinen kirjoittaa blogissaan.

Kurhisen mukaan pariskunnan tiet kohtasivat jälleen, sillä he vain rakastavat toisiaan "tosi paljon".

Kurhinen kertoo, kuinka hän oli "mursun" kanssa hiljattain viettämässä yhteistä viikonloppua Pietarissa. Blogista löytyy myös pariskunnan video matkalta.

Kurhisen ja Kalinaisen rakkaustarina on ollut hyvinkin karikkoinen. Pari vihittiin vuoden 2009 Big Brother -talossa, mutta liitto päättyi vain yhdeksän kuukautta myöhemmin. Kaksikko on lämmitellyt välejään eron jälkeen useampaankin otteeseen ja yhteenpaluusta on huhuttu monet kerrat.

Nyt molemmat kuitenkin myöntävät suhteen.

Kurhinen muistuttaa, ettei rakkaus kaadu karikoihin.

- Rakkaus ei ole koskaan helppoa, eikä sen pidäkään olla.

Kalinainen on myös tehnyt omia pohdintojaan rakkaudesta.

- Älä valitse rakkaudessa sitä, kenen kanssa pystyt elämään ja on helppo elää. Valitse se, ketä ilman et voi elää.. Tää on niin totta!, Henna kirjoitti huhtikuun alussa.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt