Janet Jackson Super Bowl - Viihde - Ilta-Sanomat

Janet Jacksonin vilautuskohu korkeimpaan oikeuteen?

Laulajatar Janet Jacksonin huono asuvalinta Super Bowl XXXVIII -tapahtuman puoliajalla vuonna 2004 saattaa johtaa uuteen oikeuskäsittelyyn.

20.4.2012 14:27

Liittovaltion viestintäkomission ja Oikeusministeriön mukaan tapaus oli järkyttävä ja rivo kertoo Digital Spy -sivusto. Tahot vetoavat korkeimpaan tuomioistuimeen ottamalla asian uudelleen käsittelyyn ja kumoavan viime vuonna annetun vapauttavan tuomion.

Tapaus sattui helmikuussa 2004 kun Jacksonin rinta paljastui laulaja Justin Timberlaken vahingossa revittyä palan hänen asustaan.

Vuonna 2008 korkein oikeus määräsi CBS-kanavan maksamaan 550 tuhannen dollarin sakot tapauksen johdosta. Viime vuonna sakko kuitenkin kumottiin, koska toinen oikeusaste piti summaa liioiteltuna.

Julkista paheksuntaa saaneen tapauksen jälkeen Jackson on jatkanut kiertuettaan normaaliin tapaan ja on näytellyt muutamassa elokuvassa. Tähden on huhuttu olevan ensi kaudella The X Factor USA -ohjelman tuomarina, mutta hän kiistää asian vedoten kiireiseen aikatauluun. Kohutun esiintymisen voit katsoa Digital Spy -sivustolta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?