Supermarjo kertoo valtavasta surustaan: "Se kummittelee aina mielessä" - Viihde - Ilta-Sanomat

Supermarjo kertoo valtavasta surustaan: "Se kummittelee aina mielessä"

Supermarjo ja tytöt -tosi-tv-sarjan Marjo Niittyviita kertoo IS:lle, kuinka kolme hänen raskauttaan päättyi keskenmenoon.

14.4.2012 11:01

Supermarjolla on miehensä Ari Niittyviidan kanssa kolme lasta: Kevin, Rosa ja Sara. Lasten saaminen ei ole kuitenkaan aina ole ollut itsestäänselvyys.

Perhekeskeiset Marjo ja Ari kävivät läpi kaksi henkisesti raskasta keskenmenoa ennen Rosan syntymää. Kolmas ja pahin keskenmeno tuli ennen kolmatta lasta, Keviniä.

- Joka vuosi aina lasketun ajan tienoilla mietin, miten vanha lapsi minulla olisi nyt. Aina se kummittelee mielessä, Marjo huokaa.

Marjon loppuvuodesta 2007 alkanut raskaus oli ehtinyt jo puoleenväliin, kun sekä Marjo että Ari saivat ärhäkän bakteerin uimahallista.

Molemmat oksentelivat lähes viikon, mutta sairaalasta sanottiin, että kyseessä on tavallinen vatsatauti.

- Lopulta raskaus meni kesken, ja jälkeenpäin jouduin käymään syöpäkontrolleissakin. Pienistä asioista riiteleminen tuntui mitättömältä, kun suru oli niin valtava. Se on myös tehnyt perheestämme entistä tiiviimmän.

Keskenmenon jälkeen perheeseen syntyi kuin syntyikin vielä kolmas lapsi - Kevin, jonka syntymä nähtiin myös tv-sarjassa.

- Kun Kevin syntyi, en kerta kaikkiaan halunnut päästää irti hänestä. Alkuun ryntäsin pinnasängyn äärelle pienenkin inahduksen jälkeen.

Useat keskenmenot koettelivat Marjon mukaan myös parisuhdetta.

- Kasvoimme siitä kriisistä voittajina. Parisuhteessakin täytyy olla ne kriisit, että suhde voi kasvaa.

Supermarjo ja tytöt Liv-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?