Prinsessa Estelle, 2kk, bongattiin krouvissa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Estelle, 2kk, bongattiin krouvissa!

Ruotsin pikkuprinsessa Estelle on saavuttanut elämässään tärkeän rajapyykin: hän on käynyt ensimmäistä kertaa ravintolassa.

11.4.2012 23:24

Kyse oli kirjaimellisesti puolimatkan krouvista, kun kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel ja Estelle pysähtyivät Fårbon pikkukylässä pitämään taukoa matkalla Öölannista Danielin vanhempien luo Ockelbohon pääsiäisen viettoon, kertoo ruotsalaislehti Expressen.

- Kruununprinssipari kävi täällä myös viime kesänä syömässä erikoisuuttamme, paikallista lämminsavustettua lohta, kertoo Victor Olsson Marsöfiskaren-ravintolasta Expressenille.

Ruokalistalla oli tälläkin kertaa lohta, ja lisukkeena tarjoiltiin huippulaadustaan kuuluja öölantilaisia perunoita sekä ranskankermasta, majoneesista, rasvakalan mädistä ja tillistä valmistettua kastiketta. Kyytipoikana nautittiin lasilliset vettä.

Annoksen hinta oli 120 kruunua eli noin 13,50 euroa.

Estellen ensimmäisessä ravintolakäynnissä ei ollut kyse kuninkaallisesta hienostelusta, vaan se tapahtui sanalla sanoen krouvissa ympäristössä. 500 asukkaan Fårbo oli Aftonbladetin mukaan Ruotsin vihoviimeinen peräkylä vuonna 2003.

Kunta on tosin saattanut sittemmin kohentaa asemiaan arvokkaiden vieraiden ansiosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?