Viivi Pumpanen avautui lapsuudestaan: ”Se oli rankkaa”

Julkaistu:

Juontaja, missi ja Tanssii tähtien kanssa -voittaja Viivi Pumpanen avautui Tuomas Enbusken tämäniltaisessa talk show’ssa vaikeasta lapsuudestaan lamavuosien puristuksessa.
Viivi Pumpasen kotitausta nousi esiin, kun Tuomas Enbuske otti puheeksi viimeaikaiset paljastukset Finnairin ja Veritaksen johtajien epäilyttävistä asuntojärjestelyistä. Pumpasen perheellä ei ole ollut mahdollisuuksia moiseen:

- Ihan perustyöväkeä mun perhe on ollut, ja lama-ajat on koettu ja niistä kärsitty, Pumpanen kertoo.

- Isällä loppuu työt, ei tule rahaa ja sitten eletään kädestä suuhun sillä, mitä on säästössä, loppujen lopuksi ei paljoa, hän kuvailee perheen arkea.

- Se on rankkaa.

Myös illan toinen vieras, Helsingin Kampista kotoisin oleva kansanedustaja Ben Zyskowicz kertoi olevansa lähtöisin köyhistä oloista.

- Meitä asui nelihenkinen perhe vuokrayksiössä silloin, kun mä olin pieni.

Pumpanen ja Zyskowicz äityvät väittelemään 1950-luvun ja nykypäivän lapsiperheiden mahdollisuuksista asua Kehä III:n sisäpuolella.

Enbuske tiedusteli sanailun päätteeksi Zyskowicziltä Pumpasen mahdollisuuksia pärjätä politiikassa.

 - Musta hän on erittäin hyvä siinä duunissa, mitä tänä päivänä tekee viihteen maailmassa. Jos joskus politiikka kiinnostaa, varmasti löytyy sopiva porukka, missä lähteä mukaan, Zyskowicz ylistää.

Tuomas Enbusken talk show TV5:llä arki-iltaisin kello 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt