Leonard Cohenilla raju oikeustaistelu ex-rakastajattaren kanssa

Julkaistu:

Leonard Cohen syyttää ex-rakastaan ahdistelusta.
Laulajalegenda Leonard Cohen, 77, on todistanut oikeudessa entistä manageriaan ja rakastajatartaan Kelley Lynchiä, 55,  vastaan. Lynchiä syytetään ahdistelusta ja lähestymiskiellon rikkomisesta, kertoo Los Angeles Times.

Lynchin väitetään soitelleen Cohenille ja jättäneen tälle tuhansia sähköposti- ja puhelinvastaajaviestejä, jotka sisältävät muun muassa narkomaaniksi syyttelyä ja jopa tappouhkauksia.

- Leonard Norman Cohen pitäisi viedä teloituskomppanian eteen ja ampua, sanotaan AFP-uutistoimiston mukaan eräässä viestissä, jonka Cohen itse luki oikeudessa ääneen tuomarin pyynnöstä.

Kelley Lynch kuitenkin kiistää syytteet.

- Tapauksessa on kyse ihmissuhteista ja siitä, kuinka niistä usein tulee sotkuisia, Lynchin asianajaja Michael Kelly sanoi viime viikolla LA Timesin mukaan.

 Cohenin ja tätä 22 vuotta nuoremman Lynchin ammatillinen suhde kesti 17 vuotta, ja sinä aikana heillä oli myös lyhyt rakkaussuhde.

Vuonna 2004 laulajatähti erotti tuolloisen managerinsa syyttäen tätä viiden miljoonan dollarin varastamisesta. Seuraavana vuonna Cohen haastoi Lynchin oikeuteen, ja Lynch määrättiin maksamaan Cohenille 9,5 miljoonan dollarin korvaukset.

Oikeudenkäynti alkoi Los Angelesin ylioikeudessa viime viikolla.

Leonard Cohen esiintyy Suomessa seuraavan kerran 2. syyskuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt