Viihde

Vihaiset linnut saavat tv-sarjan - Suunnitteilla myös elokuva!

Julkaistu:

Angry Birds -hahmoista tehdään animaatio.

Suomalaisfirma Rovion hittituotteet, Angry Birds -hahmot saavat oman tv-sarjan elokuussa. Rovion animaatio-osaston päällikkö Nick Dorra kertoo The Guardian -lehdelle, että 52-osaista animaatiosarjaa aletaan esittää alkusyksystä.
- Esitämme animaatiosarjaa viikoittain myöhemmin tänä vuonna, Dorra kertoi MIPTV-konferenssissa Cannesissa. Jokainen animaatiojakso kestää kahdesta ja puolesta minuutista kolmeen minuuttiin, ja sitä pyritään esittämään monin eri tavoin.
- Haluamme esittää tätä kaikissa mahdollisissa laitteissa, Dorra sanoo.
- Haluamme rakentaa sarjalle oman videosovelluksen, joten etsimme parhaillaan yhteistyökumppaneita.

Animaatiosarja sai sysäyksen, kun Rovio hankki suomalaisen animaatiostudio Kombon kesäkuussa 2011 rakentaakseen Angry Birds -hahmoista muutakin kuin pelibrändin. Animaatiolla havitellaan Angry Birdsien pariin myös sellaisia kuluttajia, jotka eivät ole kiinnostuneita pelaamisesta.

Tv-sarjan kehittelemistä edisti tammikuussa solmittu sopimus 3D-televisioihin satsaavan Samsungin kanssa. Samsungin strategiana näyttää olevan tv-keskeinen viihde- ja sovelluskeskus, sillä se tuo markkinoille muun muassa internetillä ja kameralla varustettuja televisioita, joita voi ohjata liikkeillä.

Angry Birds -hahmot nähtäneen myöhemmin myös valkokankaalla kokopitkässä elokuvassa.
- Sitä kehitellään parhaillaan, mutta se nähdään aikaisintaan vuonna 2013, Dorra paljasti konferenssissa.
- Teidän täytyy nyt vain tappaa aikaa ja katsoa sillä välin kaikki meidän lyhytanimaatiomme!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt