Linnan tähdet: Eino Grön puristeli naisnäyttelijää - Viihde - Ilta-Sanomat

Linnan tähdet: Eino Grön puristeli naisnäyttelijää

Tämänviikkoisen Linnan tähdet -ohjelman jakson isäntänä on Eino Grön, joka muistelee nuoruuttaan ja uransa alkua 1950- ja 1960-lukujen taitteessa.

Eino Grön on mukana Linnan tähdissä.­

2.4.2012 12:23

Tämänviikkoisen Linnan tähdet -ohjelman jakson isäntänä on Eino Grön, joka muistelee nuoruuttaan ja uransa alkua 1950- ja 1960-lukujen taitteessa.   Tuolloin Grön sai Toivo Kärjen ansiosta rooleja lukuisissa musiikkielokuvissa. Kun Gröniltä kysytään, pääsikö hän koskaan suutelemaan vastanäyttelijäänsä, hän vastaa myhäillen:   - Vähän sain puristella Elina Saloa.   Hän viittaa suomalaiseen naisnäyttelijälegendaan.

Torstaisessa Linnan tähdet -jaksossa Eino Grön puhuu myös pitkästä, pian 50 vuotta kestäneestä avioliitostaan.   - Aika paljon olen ollut poissa tietysti. Vaimolta se on vaatinut pitkää pinnaa ja ymmärtämystä, Grön kertoo.   Lenita Airisto ottaa esiin Grönin alkoholinkäytön, jonka tämä on kertonut lopettaneensa vuonna 1977.   - Jos sä et olisi lopettanut itse, et sä tuossa pöydän päässä nyt istuisi, Airisto haastaa.   - No en varmasti, olisi tullut niin paljon mutkia matkaan, Grön myöntää.   Linnan tähdet MTV3-kanavalla torstaina klo 20.  

Elina Salo Työmiehen päiväkirjassa vuodelta 1967,­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?