Lassi valtonen idols - Viihde - Ilta-Sanomat

Lassi Valtonen löytyi - Laivayhtiö suuttui

Risteilykeikan väliin jättänyt Lassi Valtonen löytyi perjantaina kotoaan.

30.3.2012 17:18

Idols-kilpailussa ihmisten sydämiin tiensä laulanut Lassi Valtonen kohahdutti fanejaan torstaina jättämällä tylysti saapumatta keikalleen.

Valtosen oli tarkoitus esiintyä torstai-iltana Baltic Princess -risteilyaluksella YleX:n Parasta ennen -klubilla. Laivayhtiö Tallink Silja sai tiedon peruutuksesta Valtosen keikkamyyjältä vain runsasta tuntia ennen keikan alkua.

Levy-yhtiö tavoitti kadonneen lampaan kotoaan perjantaina. - Kaikki on kunnossa. Lassi on todella pahoillaan keikan peruuntumisesta, kertoo Valtosen manageri Katja Vauhkonen Sony Music Finlandilta Ilta-Sanomille. - Anteeksipyyntö ei auta enää mitään, Tallink Siljan erittäin tuohtuneen oloinen viihdepäällikkö Kati Heiniö kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

Levy-yhtiöstä ei kommentoitu syitä siihen, miksi Valtonen loisti poissaolollaan. Asiasta ei ole tiedotettu myöskään laivayhtiölle. Torstain keikka olisi ollut Valtosen ensimmäinen Tallink Siljalla. Uutta tilaisuutta on turha odottaa, sillä Heiniö ei aio buukata Valtosta enää yhtiön laivoille. - Miksi aikoisin? On todella outoa, ettei syytä poissaoloon mainita, hän puuskahtaa.

Parasta ennen -klubin vetäjä Matti Airaksinen kertoo, että laivalla nähtiin muutama pettynyt Lassi-fani. - Kun kävimme kuuluttamassa, että Lassi ei esiinny, niin siinä oli joukko ihmisiä, jotka olivat tiedosta todella pettyneitä, hän kertoo. Tapauksesta kertoi ensimmäisenä YleX verkkosivuillaan torstaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?