Sipe Santapukki avoimena Anssi Koivurannalle: ”Minulla on sinua ikävä”

Julkaistu:

Apulannan rumpali Simo ”Sipe” Santapukki kertoo torstaina Menestyksen hinta -ohjelmassa, miten hänen ja Anssi Koivurannan ystävyys alkoi.
- Oltiin keikalla Anssi Koivurannan kotiseuduilla, menin tilamaan veden baaritiskiltä ja Anssi pyysi multa nimmarin. Olin seurannut hänen uraansa ja pistänyt merkille työmoraalin, millä Anssi tekee hommia. Olin fanittanut hänen tekemistään ennen kuin tiesin, että hän fanitti meidän bändiä, Sipe Santapukki kertoo Menestyksen hinta -ohjelmassa.

Santapukki kirjoittaa ohjelmassa ystävälleen kirjeen. Hän aloittaa sen sanoilla, rakas Anssi, minulla on sinua ikävä. Santapukki tunnustaa Koivurannan olevan yksi harvoja ihmisiä maailmassa, jonka kanssa hän tuntee sielunkumppanuutta.

Santapukki paljastaa kirjeessä myös sen, että Koivurannan kilpailukauden aikana Apulannan keikkabussi on pysähtynyt ”räkölöiden” kohdalla, koska rumpali on halunnut nähdä ystävänsä urheilusuoritukset.

"Muutaman kerran hyppäsin itse kyydistä pois jossakin Jumalan selän takana tv:tä vahtaamaan bussin jatkaessa määränpäähänsä kiireisen aikataulun pakottamana. Illalla löysin sitten tieni jollakin konstilla keikkapaikalle yleensä hyvästä suorituksestasi liikuttuneena", Santapukki kirjoittaa Koivurannalle.

Menestyksen hinta -ohjelma nähdään TV2-kanavalla torstaina kello 19.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt