Sepon kohtalo kuohuttaa katsojia - Salkkarit boikottiin

IS:n lukijoista osa ilmoittaa lopettavansa Salattujen Elämien katsomisen, jos Seppo Taalasmaata ei enää nähdä sarjassa.

21.3.2012 10:25

IS kertoi tiistaina, että suosituimpiin Salkkari-hahmoihin kuuluva Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski) pohtii lopullista ratkaisua onnettomaan elämäntilanteeseensa pitkäperjantain jaksossa.

Salattujen elämien katsojat kommentoivat, että mikäli Seppo tekee itsemurhan, Salattujen elämien katsominen loppuu siihen.

- En ikinä tule hyväksymään että Seppo tekee itsemurhan! Siihen loppuu sen sarjan katsominen. Toivottavasti joku muu alkaa protestoimaan samalla tavalla! Nimimerkki Seppo on Salkkareiden sydän kirjoittaa.

Nimimerkit Eikannataa ja Jeess ovat samoilla linjoilla.

- Katsojaluku voi tippua huomattavasti! Eikannataa kommentoi Sepon mahdollista poismenoa.

- En kyllä salkkareita katso enää, jos Seppo tai Ismo, sarjan tukipilarit, lähtevät yksitellen niiden typerien teinien edeltä, Jeess kommentoi.

Monet kirjoittajat kertovat kuuluvansa Sepon fanijoukkoihin ja toivovat Sepon jäävän sarjaan.

- Eihän Seppoa voi kirjoittaa ulos Salkkareista, hänhän on sarjan keskeisimpiä henkilöitä. Eihän Salkkarit oo mittään ilman Seppoa, toteaa Mievain.

- Miettikää nyt katsojiakin, jos kaikkein parhaimpia näyttelijöitä olette sarjasta ulos heittämässä! Kuinkahan moni enää silloin pitäis salkkareista? Tämä oli mielipiteeni toivottavasti siinä oli edes vähän hyötyäkin, Bansku Banaani toivoo.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?