Häät sulhasen tapaan: Eikö sulhanen osaa järjestää yksin häitä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Eikö sulhanen osaa järjestää yksin häitä?

Television hääsarjoissa on täyskahjoja morsiamia ja yltiöpäisiä hääpukuja. Uusi sarja kyseenalaistaa miesten kyvyn järjestää häät.

20.3.2012 18:29

Häät sulhasen tapaan Suomi alkaa illalla Livillä. Ensimmäinen estardille astuva pari ovat Riina ja Jussi Ryöpäs Kouvolasta.

Muusikko Jussi joutuu kolmeksi viikoksi eroon tulevasta vaimostaan ja tyttärestään, ja saa sillä aikaa järjestää häät alusta loppuun.

Ohjelmaan sisäänkirjoitettu viesti on, että onnistuuko mies naisille niin tärkeän päivän järjestelyissä. Jännitystä luodaan sillä, mitä mieltä pimennossa ollut morsian on valinnoista. Toisin sanoen syntyykö itkua ja hammastenkiristystä, vai sopuisaa ymmärrystä.

- Näin viime kesänä yhden jakson brittisarjaa, jossa oli todella dramaattisia käänteitä. Ukko teki kaiken päin pyllyä, vaimon päivä oli pilalla ja sukulaiset toppuuttelivat morsianta. Kyllä vähän huvitti, että ovathan ne häät iso päivä, muttei sentään kuolemanvakava asia, Jussi Ryöpäs nauraa.

Sen voi paljastaa, että ensimmäisessä jaksossa on lempeä ilmassa. Perheen tarinaa seurataan tiiistaista perjantaihin Livillä kello 20.30.

Kommentoi alla olevassa keskustelukentässä, uskaltaisitko luovuttaa miehellesi kaikki avaimet häiden järjestelyyn.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?