Viihde

Vappu Pimiä palaa takaisin radioon - Miten käy tanssikisan?

Julkaistu:

The Voice -radiokanavalta televisiohommiin reilu vuosi sitten siirtynyt Vappu Pimiä palaa takaisin itselleen rakkaalle radiokanavalle kesäkuun alussa
Vappu Pimiä on lupautunut The Voicelle kesätöihin ennen esikoisensa syntymää. Vapun laskettu aika on syyskuussa.

- Vappu tulee meille töihin kesä–heinäkuuksi. Kesäkuussa hän juontaa iltapäivälähetystä ja heinäkuussa aamulähetystä, kertoo The Voicen ohjelmapäällikkö Rami Saaristo.

Vapun tuleva radiopesti kulkee teemalla ”Vappu palaa kotiin”.

- Vapun paluu tuntui kauhean luonnolliselta. Kun pohdimme ensi kesän ohjelmistoa, pirautimme hänelle ensimmäisenä. Totesimme pian, että tämähän on mahtava idea: kaikki voittavat. Kaikki meni lopulta vähän liiankin helposti, ja henki talossa on upea, kun Vappu palaa takaisin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vappu on Saariston mukaan tiennyt raskaudestaan jo sopimusta tehdessään.

- Pidämme tietysti hänestä erityisen hyvää huolta, mutta Vappu on monessa sopassa keitetty ammattilainen ja hänelle tämä työ on jo ennalta tuttua.

Uskallan toivoa, että tässä tilanteessa tämä on Vapulle myös helppo ratkaisu.

Ohjelmapäällikkö epäilee, että Vappu saattaa jäädä pian radiopestin jälkeen äitiyslomalle.

- Tämä saattaa olla Vapun viimeinen julkinen esiintyminen ennen äitiyslomaa, ja siihen väliin hänelle jää vielä vähän vapaatakin.
 

Tanssiohjelma saa uuden juontajan?


MTV3-kanavalla Korkojen kera -ohjelmaa parhaillaan juontavan Vapun jatko suositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa on sen sijaan tulevan kauden osalta epätodennäköistä. MTV3-kanavan tuottaja Sari Valtanen tosin painottaa, että mitään suunnitelmia ei ole vielä tehty.

- Vapun varalle ei syksyksi paljoa lasketa, mutta tässä on vielä aikaa niin paljon, että nyt sitten kaikessa rauhassa mietitään vaihtoehtoja, Valtanen sanoo.

- Ihmisethän vaihtuvat ja tekevät asioita tilanteidensa mukaan. Me yritämme saada erilaiset palikat kohtaamaan toisensa. Iso palaveri on käynnissä. Nyt toivotaan vain, että Vapulla menee kaikki hyvin.

Vapun raskausuutinen tuli myös tanssiohjelman tuotantoyhtiölle yllätyksenä. Vappu kertoi ilouutisen Korkojen kera -ohjelmassa viime perjantaina.

- Olen ollut hemmetin väsynyt ja normaalia pahoinvointia on ollut. Mutta ei tässä voi valittaa. Tämä kuuluu asiaan, ja siitä tietää, että on elämää käynnissä. Lähinnä puoliso on sitten saanut kärsiä mielialavaihteluista. Odottelenkin yhä raskauden tuomaa hehkua ja energisyyttä, viime marraskuussa Teemu Huuhtasen kanssa kihlautunut Vappu kommentoi.
 
Myös hääsuunnitelmat menevät uuteen uskoon. Vappu kertoi helmikuussa Me Naisissa, että ensi kesälle suunniteltuja häitä lykättiin osittain työkuvioiden vuoksi.
 
- Päivä on päättämättä myös työkuvioiden takia. Korkojen kera tulee perjantaina, ja jos vielä syksyllä jatkan Tanssii tähtien kanssa -juontajana, sitä kuvataan sunnuntaisin, nainen kertoi.
 
Tuleva morsian muistutti haluavansa kuitenkin nauttia häistään täysin siemauksin.
 
- En todellakaan halua mennä naimisiin niin, että minulla on lähetys edellisenä iltana tai että minulla on lähetys heti häistä seuraavana päivänä. Vihille karkaamistakin on jo suunniteltu, Pimiä väläytteli tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt