Petri Nygård paljastaa: kutsuja maaotteluleireille – mutta missä lajissa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Petri Nygård paljastaa: kutsuja maaotteluleireille – mutta missä lajissa?

Petri Nygård tunnetaan räväkkänä ja räävittömänä räppärinä, mutta se ei ole koko totuus.

16.3.2012 12:26

Räppäri Petri Nygårdin vaiettuun menneisyyteen kuuluu reipas urheilullisuus, sillä hän pelasi jääkiekkoa sen verran taidokkaasti, että alkoi saada kutsuja huippuvalmennukseen maaotteluleireille.

- Se oli tämä minun atleettinen nuoruuteni. Pelasin niin pienestä kuin pystyssä pysyy noin 17-vuotiaaksi. Kun kutsuja maaotteluleireille alkoi tulla, homma rupesi tuntumaan turhan totiselta ja aloin jarrutella. Lopetin pelaamisen, kun naisten perässä juokseminen ja kaljanjuonti alkoi kiinnostaa, Nygård tunnustaa.

- Olin kova pelaamaan, mutta myös skeittaamaan. Minä todellakin osaan sen Frontside-Ollien, räppäri viittaa Robinin menestysbiisiin.

Nygårdia harmittaa, ettei ole tullut käytyä jäällä muutamaan vuoteen.

- Sapettaa tosissaan. En ymmärrä, miksen ole saanut sitä aikaiseksi. Aina on muka liian kylmä tai räntäsade tai joku muu naurettava tekosyy.

Jääkiekon MM-voittajat kutsuivat Nygårdin viime keväänä esiintymään mestaruusjuhliinsa Helsingin Kauppatorilla.

- Oli huikeaa paiskata kättä Mikko Koivun, Jukka Jalosen ja erityisesti Jari Kurrin kanssa, sillä Kurri oli aikanaan suuri idolini. Erityisen onnellinen olen siitä, että sain uudelle albumilleni vierailijaksi erään suomalaisen jääkiekkolegendan, Nygård väläyttää.

- En vielä kerro kenestä on kyse, mutta se selviää, kun Mun mielestä -albumi ilmestyy huhtikuussa. Levyllä on luvassa kaikenlaisia muitakin yllätyksiä!

Nygård villitsee väkeä tänä viikonloppuna keikoilla Hämeenlinnassa ja Harjavallassa. Viikon päästä perjantaina 23. maaliskuuta räppäri saapuu Helsingin Nosturiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?