John Travoltasta kova väite lehdessä - Viihde - Ilta-Sanomat

John Travoltasta kova väite lehdessä

Viimeksi John Travoltan, 58, seksuaalinen suuntautuminen nousi viimeksi puheenaiheeksi vuonna 2006, kun miehen salakuvattiin pusuttelevan tuntematonta miestä Kanadan Hamiltonin lentokentällä.

15.3.2012 21:50 | Päivitetty 16.3.2012 6:05

National Enquirer -lehti väittää tuoreessa numerossaan leffatähden yrittäneen tammikuun puolivälissä ostaa seksiä mieshierojalta Beverly Hillsissä.

Nyt näyttelijän väitetään poimineen mieshierojan kyytiin Sunset Boulevardilla, vieneen hänet hotellinsa sviittiin ja tarjoutuneen maksamaan hierojalle 200 dollaria seksistä.

- Hän yritti maksaa minulle seksistä. Oli selvää, että John Travolta halusi minun tyydyttävän häntä ja että hän maksaisi minulle siitä, nimettömänä pysynyt, 43-vuotias hieroja väitti National Enquirerissa.

- Kun en suostunut, hän raivostui ja huusi minun olevan kauhea ihminen.

Hieroja väitti Travoltan alkaneen kesken hieronnan kosketella hänen jalkojaan.

- Pyysin hänen lopettavan, sillä hoito oli kääntymässä seksileikkien tasolle. Hän vastasi, että kukaan ei saa tietää mitään ja kertoi "kauniista blondista", joka olisi mahdollisesti tullut mukaan.

Näyttelijän edustaja on julkisuudessa tyrmännyt lehden väitteet.

Kyse ei ole pelkästään väärästä, vaan täysin naurettavasta tarinasta, Travoltan edustajan kerrotaan sanoneen Gossip Cop –lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?