Robinin manageri kertoo: Näin ilmiö syntyi - katso kuvat levyjulkkarikeikalta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Robinin manageri kertoo: Näin ilmiö syntyi

Robinin, Frontside Ollie -kappaleellaan megasuosioon nousseen 13-vuotiaan laulajan manageri kertoo, miten Robin-ilmiö pidetään hengissä tulevaisuudessakin.

5.3.2012 7:05 | Päivitetty 5.3.2012 9:26

Valtaosa Robinin keikoista keskitetään kesään. Sitä ennen hän esiintyy harvakseltaan ja treenaa vasta pari viikkoa koossa olleen bändinsä kanssa.

Hysteriaksi äitynyt suosio tuntuu turkulaisesta Robinista ”oudolta”. Koulukaverit eivät kuitenkaan ole Robinin mukaan huomanneet hänen muuttuneen.

- Olen ollut samojen oppilaiden kanssa kuusi ja puoli vuotta. Vaikka tämä on kaverienkin mielestä varmaan vähän outoa, eivät he ole koko ajan, että o-ooo-Robin, laulaja kertoo.

Robin pitää laulamisesta. Säveltäjä-tuottaja Maki Kolehmainen löysi hänet New Wave -kilpailuun. Suurlahjakkuus napattiin kehittymään jo runsaat kolme vuotta sitten, ja esikoislevyä valmisteltiin kaikessa rauhassa.

- Robinin uraa on suunniteltu pitkälle eteenpäin, manageri Hannu Sormunen sanoo.

Vaikka teinitähtien urat jäävät joskus lyhyeksi, Sormunen veikkaa Robinille valoisaa tulevaisuutta ja pitkää työrupeamaa ammattilaulajana.

- Robin on poikkeuksellisen lahjakas laulaja. Levy-yhtiö kiinnitti hänet, koska hänellä on hyvä ääni. Ei siksi, että olisi etsitty Justin Bieberiä. Robin voi tehdä ihan pitkän uran ihan niin kuin vaikka Kirka.

Katso kuvat Robinin sunnuntaiselta levyjulkkarikeikalta Helsingin Circuksesta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?